Rita Ora

Rita Ora stjal oppmerksomheten under motevisning

Den populære artisten dukket opp i en svært avslørende kjole.stjal oppmerksomheten under motevisning (denne kjolen er helt vill!)

STJAL OPPMERKSOMHETEN: Det ble elleville tilstander da Rita Ora dukket opp i denne vågale kreasjonen på rød løper. Foto: Scanpix
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Det ble elleville tilstander da Rita Ora dukket opp i denne vågale kreasjonen på rød løper. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag gikk Donatella Versaces (60) Atelier Versace Couture-visning av stabelen i Paris. Vårkolleksjonen for 2016 ble vist frem av en rekke supermodeller; Joan Smalls (27), Rosie Huntington-Whiteley (28), Lara Stone (32), Irina Shayk (30), Stella Maxwell (24) og Gigi Hadid (20) var blant dem som strenet nedover catwalken. Likevel var det et annet kjent fjes som sikret seg brorparten av oppmerksomheten; nemlig artist Rita Ora (25)

Den vakre blondinen dukket nemlig opp i en vågal kjole med skjæringer på svært strategiske steder. Vi i KK.no-redaksjonen hadde vært konstant redde for å vise offentligheten mer enn planlagt, men Rita så ut til å være fullstendig komfortabel på rød løper, og smilte og blåste kyss til fotografene.

«Paris, dag 1. @Donatella_Versace du er mitt store idol og min dronning, og jeg elsker deg for at du laget denne skreddersydde kjolen til meg slik at jeg kunne bruke den i kveld. Tusen takk og gratulerer med et fantastisk gjennoført show», skrev sangfuglen under et bilde av seg selv og den anerkjente designeren på Instagram. Se bildespesial under annonsen.

LES OGSÅ: Sjekk disse lekre antrekkene fra Berlin Fashion Week

AVSLØRENDE: Alle øyne var på artist Rita Ora da hun ankom Versace-visningen i Paris søndag. Foto: Xposure
AVSLØRENDE: Alle øyne var på artist Rita Ora da hun ankom Versace-visningen i Paris søndag. Foto: Xposure Vis mer


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer