Mille Dinesen:

«Rita»-stjernen Mille Dinesen (43) er endelig gravid: - Jeg venter barn i august

Den danske skuespilleren annonserte gladnyheten på sosiale medier.

MILLE DINESEN: Den danske skuespilleren Mille Dinesen, kjent fra serier som «Rita» og «Nynne», har vært åpen om gravidkampen. Nå er hun endelig svanger med sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
MILLE DINESEN: Den danske skuespilleren Mille Dinesen, kjent fra serier som «Rita» og «Nynne», har vært åpen om gravidkampen. Nå er hun endelig svanger med sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske skuespilleren Mille Dinesen (43) har ikke lagt skjul på at hun i en årrekke har slitt med å bli gravid, og at dette også har gått utover forhold hun har vært i. Til det danske magasinet ALT for Damerne åpnet hun nylig opp om kampen på hjemmebane.

- Jeg har blod som en tyveåring og en stor eggereserve, men det gjør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er at jeg etter ti års forsøk fremdeles ikke er blitt gravid, og tiden og alderen jobber imot meg. Av natur kan jeg heller ikke bare sitte og vente. Jeg blir nødt til å handle, sa hun i intervjuet som sto på trykk i desember i fjor.

Magasinet skriver at hun har lagt hormonkurene, fertilitetsbehandlingene, adopsjonstankene, forhåpningene og skuffelsene bak seg for en stund. Men at hun ikke har gitt opp håpet om å en dag få barn.

Og nå smiler altså lykken endelig til «Rita»-stjernen.

LES OGSÅ: Gravid over 40: - Livet blir ikke alltid som man planlegger

- Jeg trenger nye bukser - en baby har flyttet inn!

På sin åpne Instagram-profil la hun nemlig ut et innlegg på selveste valentinesdagen hvor hun forteller at hun venter sitt første barn.

«Jeg trenger nye bukser! En baby har flyttet inn og den tar plass. Velkommen lille!», skriver hun til bildet av den voksende babymagen.

Ifølge danske Se og Hør avslørte hun også nyheten under et besøk i det danske programmet «Natholdet» - riktignok i det rulleteksten rullet over skjermen.

- Jeg føder en baby i august. Jeg er gravid! fortalte hun henrykt til programlederen. Mille vil ikke avsløre hvem faren til hennes barn er.

LES OGSÅ: Flere norske kjendiskvinner får barn i mer voksen alder: - Det er blitt mer vanlig å få barn senere i livet

- Jeg har hatt en følelse av å stå på sidelinjen av det konvensjonelle liv

I intervjuet med ALT for Damerne åpnet hun også opp om hvordan det har vært å stå på sidelinjen når mange i hennes omgangskrets har fått barn og omfavnet familielivet.

- Jeg har hatt en følelse av å stå på sidelinjen av det konvensjonelle liv, som snart alle mine venner lever. Altså, det livet hvor man går på jobb, på biblioteket og i svømmehallen, og kjører sine barn til skolen og kjøper inn spagetti til kveldsmat.

- Det livet føler jeg at jeg bare har stått og kikket på. Men jeg har veldig, veldig lyst til å være en del at det. Lyst til å leve det hektiske hverdagslivet hvor jeg skal levere barn og møte kvart over åtte. Noen ganger har jeg følt på at jeg har stått utenfor «det riktige livet».

Men nå kan Mille Dinesen altså se frem til en småbarnsmortilværelse med alt hva det innebærer.

LES OGSÅ: Er du redd den biologiske klokken tikker fra deg? Så lenge kan du vente med å få barn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer