Ny karriere for Penny Lancaster

Rod Stewarts modellkone er blitt politi

Penny Lancaster er kjent som fotograf og modell for lekkert undertøy. Nå patruljerer hun Londons gater – som politi.

NYTT BEITE: Tidligere modell Penny Lancaster er ferdig utdannet spesialpoliti. FOTO: @Penny.Lancaster/instagram
NYTT BEITE: Tidligere modell Penny Lancaster er ferdig utdannet spesialpoliti. FOTO: @Penny.Lancaster/instagram Vis mer
Publisert

Britiske Penny Lancaster (50) er kjent som modell, TV-personlighet, fotograf og realitydeltaker, men aller mest er hun nok kjent som den 26 år yngre kjæresten til Rod Stewart.

Da den britiske artisten nylig holdt konsert Royal Albert Hall, kom Penny sekkepipe-spillende inn – i lårkort kilt, og marsjerte taktfast til ektemannens smektende sang.

Lov og orden

Men Penny har lagt flere talenter enn å spille sekkepipe i lårkort. I 2020, etter å ha vært med i programmet «Famous and Fighting Crime», meldte Penny Lancaster seg i City of London Police, som spesialkonstabel.

Men for Penny holdt det ikke å være frivillig. Den uredde eksmodellen fikk såpass blod på tann, at hun like godt tok politiutdannelse, og i april 2021, etter praksisperioden, var hun fullt kvalifisert som spesialkonstabel, med rett til å arrestere.

Ute i gatene

I midten av juni 2021 var Penny første gang å se ute i Londons gater, i tidsriktig Bobby-uniform, og mens hun og en kollega patruljerte ved Bishopsgate, kom Penny over en mann som skal ha urinert inni et offentlig kunstverk

Da Penny oppdaget lovbruddet, gikk hun på lovens lange ben etter mannen inn i den hule skulpturen, og det skal ha vært en slukøret mann som nå fikk en reprimande fra selveste Penny Lancaster, skriver MailOnline.

Og Penny er åpenbart ikke den som nøyer seg med ord om bot og bedring. Hun skal ha tatt med seg mannen til nærmeste Boots-apotek, der hun fikk ham til å kjøpe en flaske vann, som han nå måtte vaske skulpturen med.

Penny var utstyrt med både teknisk vest, walkietalkie og mikrofon i øret. Det kan imidlertid synes som om standarsuniformen var i korteste laget for den 185 cm høye modellen, for buksa krøp godt opp over anklene.

Støtte fra Rod

Da Penny nylig var gjest på Good Morning Britain sa hun at hun foreløpig ikke hadde arrestert noen, men at hun hadde hjulpet en kvinne som ville at livet av seg.

– Når du tenker på politiarbeid, tenker du på de mest voldelige forbrytelsene, men vi er der ute for å hjelpe de mest utsatte, sa Penny til vertene Susanna Reid og Richard Madeley.

YES SIR: Penny Lancaster og Sir Rod Stewart under Brit Awards 2020. FOTO: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB
YES SIR: Penny Lancaster og Sir Rod Stewart under Brit Awards 2020. FOTO: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer

Penny la til at hun får bruk for all sin livserfaring og erfaringer som mor i politiarbeidet, og fortalte at hun har full støtte fra sin rocker-ektemann Rod (76).

Penny giftet seg med den 26 år eldre britiske rockeren i Italia i 2007. Paret har to barn, mens Rod er far til i alt åtte barn. Paret møttes i 1999, da Penny tok bilder på Rods turne. Paret innledet snart et forhold, og i 2007 gikk Rod ned på kne og fridde til henne i Eiffeltårnet.

Skremmende

To barn senere er altså Penny klar til å gå inn i en ny epoke – den som politi. Likevel, i et tidligere innlegg på Instagram har Penny innrømmet at det var en stor avgjørelse:

– Det var skremmende, men jeg har aldri følt meg mer hjemme i en jobb, og jeg følte at dette er den jeg er ment til å være. Jeg har meldt meg til å bli politi.

SKIFTET BEITE: Ifølge MailOnline var Penny Lancaster ute på patrulje med en kollega da hun kom over mannen som skal ha urinert inne i en hul skulptur. FOTO: FAKSIMILE/ Mail Online/Klick news and media
SKIFTET BEITE: Ifølge MailOnline var Penny Lancaster ute på patrulje med en kollega da hun kom over mannen som skal ha urinert inne i en hul skulptur. FOTO: FAKSIMILE/ Mail Online/Klick news and media Vis mer

Under utdannelsen måtte hun ta eksamen i både engelsk og matte., samt personlighetstester.

– Jeg måtte også gjennom en fysisk test, som var ganske vanskelig, så jeg måtte komme meg i form, og jeg besto, sa Penny i et intervju med Mail on Sunday, og fortsatte:

– Dette er den jeg er. Jeg kunne vært på den røde løper med Rod eller i fjøset med geitene mine. Men man kommer til et punkt i livet da man spør seg: «Hvem er jeg? I kjernen?». Dette er hva jeg føler jeg alltid skulle gjort. Det er en absolutt identitet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer