Ny Disney-film på vei:

Rollen som Ariel er bekreftet

Nå venter vi bare i spenning på den første traileren!

KOMMER I NY VERSJON: Den Lille Havfruen kommer i live action-versjon og Halle Bailey har sikret seg hovedrollen! Foto: Skjermdump fra YouTube
KOMMER I NY VERSJON: Den Lille Havfruen kommer i live action-versjon og Halle Bailey har sikret seg hovedrollen! Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en ganske så herlig tid for Disney-elskere. Bare så langt i 2019 har det vært premiere på «live action»-versjonene til «Aladdin» og «Dumbo», og snart er det klart for «Løvenes konge».

Selv om vi fortsatt kan se på 1938-versjonen av «Snøhvit», sier vi ikke nei, takk til en oppdatert film av våre elskede Disney-filmer. Vi har allerede sett de nye versjonene til «Skjønnheten og Udyret», «Askepott» og «Jungelboken» (for å nevne noen), men fremover kan vi også glede oss til å få se «Mulan» og «Den Lille Havfruen» i live action-versjon.

Det blir nok en liten stund før vi får se «Den Lille Havfruen» på kino. Selve produksjonen skal visstnok ikke starte før i begynnelsen av 2020. Men allerede nå er hovedrolleinnehaveren avslørt!

HALLE BAILEY: Sangstjernen har kapret rollen som Ariel i den nye Den Lille Havfruen-filmen. Foto: Scanpix
HALLE BAILEY: Sangstjernen har kapret rollen som Ariel i den nye Den Lille Havfruen-filmen. Foto: Scanpix Vis mer

Det ble lenge spekulert i om det var «Euphoria»-aktuelle Zendaya (22) som ville kapre rollen som Ariel, men slik ble det altså ikke. Rollen har nemlig gått til Halle Bailey (19), den ene halvdelen av den musikalske søsterduoen Chloe x Halle.

Nyheten delte sangstjernen på Twitter-profilen hun deler med søsteren sin. «En drøm som går i oppfyllelse», skrev den nye Disney-skuespilleren og la ved et bilde av Ariel.

Zendaya, som mange trodde skulle få rollen, er blant dem som har svart på tweeten og uttrykker stor entusiasme over nyheten.

Men bildet Bailey har lagt ut har også skapt reaksjoner. Negative og svært unødvendige reaksjoner. 1990-versjonen av Ariel viser en lys, rødhåret havfrue. Bildet Halle Bailey har lagt ut viser en Ariel med mørkt hår og mørk hud.

Utrolig nok har dette klart å provosere svært mange Twitter-brukere. Nå må folk skjerpe seg. Vi heier på deg, Halle! Dette blir fantastisk!

DEN LILLE HAVFRUEN: Det er usikkert når den nye versjonen har premiere, men vi gleder oss stort! Foto: Skjermdump fra YouTube
DEN LILLE HAVFRUEN: Det er usikkert når den nye versjonen har premiere, men vi gleder oss stort! Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer