«Sex og singelliv»:

Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen

Hadde Sarah Jessica Parker takket nei, ville Lisa Edelstein fått rollen som Carrie Bradshaw i suksess-serien.

«SEX OG SINGELLIV»: Sarah Jessica Parker (t.h.) vant Golden Globe for rollen som Carrie Bradshaw i Sex og singelliv. FOTO: NTB Scanpix
«SEX OG SINGELLIV»: Sarah Jessica Parker (t.h.) vant Golden Globe for rollen som Carrie Bradshaw i Sex og singelliv. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Klarer du å se for deg «Sex og singelliv» uten Sarah Jessica Parker (53) ikledd rosa tutu-skjørt gatelangs i Manhattan? Selv har jeg vanskeligheter med å forestille meg akkurat det. Hvem skulle ellers ha spilt rollen som Carrie Bradshaw?

LES OGSÅ: Hvor ble det egentlig av mennene fra «Sex og singelliv»?

Vel, det har seg faktisk sånn at rollen var klar til å deles ut til noen andre. Sjokkerende? Enig. I et intervju med Access Hollywood Live forteller House-stjernen Lisa Edelstein (51) om hvordan hun hadde fått rollen dersom Parker sa nei.

- Det var ikke et rykte. Jeg skulle enten få rollen eller ikke. Alt var avhengig av om hun sa ja. Kontrakten min var klar, jeg bare ventet.

KUNNE SPILT CARRIE: Lisa Edelstein kunne spilt rollen dersom Sarah Jessica Parker takket nei. Foto: Scanpix
KUNNE SPILT CARRIE: Lisa Edelstein kunne spilt rollen dersom Sarah Jessica Parker takket nei. Foto: Scanpix Vis mer

Parker endte opp med å takke ja til rollen som senere ga henne en Golden Globe for beste kvinnelige hovedrolle. Det at hun tok dette valget, skal ikke ha vært så lett for Edelstein.

- Jeg klarte ikke å se på serien. Det var for vondt.

Darren Star, tv-seriens skribent og produsent, skal ifølge Deadline ha fortalt i et Kindle Singles-intervju at Edelstein var hans backup-plan dersom Parker ikke ville ha rollen. Han var også klar på at dersom hun takket nei, var det en mulighet for at serien ikke ville blitt laget.

- Med Lisa Edelstein i hovedrolle hadde vi uansett laget serien.

FIKK ROLLEN SOM CARRIE BRADSHAW: Sarah Jessica Parker. Foto: Scanpix
FIKK ROLLEN SOM CARRIE BRADSHAW: Sarah Jessica Parker. Foto: Scanpix Vis mer

Hun skulle få Samantha-rollen

Videre i intervjuet forteller Star at rollen Kim Cattrall (61) spiller, Samantha, egentlig var tiltenkt noen andre.

- Jeg rakk aldri å bli kjente med henne, men den var tiltenkt ei fantastisk dame ved navn Lou Thornton. Jeg vet ikke om hun fremdeles jobber som skuespiller. Problemet var at hun var 30 år og det kom til å forandre Samantha-karakteren. Samantha skulle være 10 år eldre enn de andre jentene.

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

STJERNENE: Disse damene har gjort stor suksess med Sex og singelliv-serien. Fra venstre: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Cynthia Nixon. Foto: Scanpix
STJERNENE: Disse damene har gjort stor suksess med Sex og singelliv-serien. Fra venstre: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Cynthia Nixon. Foto: Scanpix Vis mer

Dårlig stemning

Den siste tiden har det vært massiv oppmerksomhet i mediene rundt forholdet til de to hovedrolle-innehaverne, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall.

Etter at serien tok slutt i 2004 har det kommet frem at forholdet mellom de to ikke var like sterkt i virkeligheten som på tv-skjermen.

Selv om det har kommet to «Sex og singelliv»-filmer etter at serien tok slutt, kunne Cattrall i 2017 bekrefte at hun ikke kommer til å ta del i en tredje film. En av grunnene til det var Parker.

- Jeg mener virkelig at hun kunne vært snillere. Jeg har aldri skjønt hva problemet hennes har vært, sier hun i et intervju med Piers Morgan.

Hun la også til at hun ikke har mye kontakt med Kristin Davis (53) og Cynthia Nixon (52), som spilte rollene Charlotte York og Miranda Hobbes.

- De har alle barn, mens jeg er ti år eldre. Det vi hadde til felles var serien og nå er serien over.

LES OGSÅ: Husker du Brady Hobbes fra «Sex og singelliv»? Slik ser han ut i dag

I januar 2018 var Sarah Jessica Parker på coveret av People Magazine. Inne i saken forteller hun at det ikke er en krangel mellom henne og Cattrall.

- Jeg har aldri sagt noe på samtalen Kim hadde med Piers Morgan. Det hun sa såret meg veldig. Vi delte en fantastisk opplevelse sammen og vi kommer ikke til å oppleve noe lignende, sier Parker og fortsetter:

- Jeg kan ikke se for meg noen andre spille den rollen. Det har aldri vært en krangel mellom oss, det er bare oppspinn. Hun trengte å si det hun sa, og det skal hun få lov til.

LES OGSÅ: Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon fra Sex og singelliv. Foto: Scanpix
Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon fra Sex og singelliv. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer