«Sex og singelliv»:

Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen

Hadde Sarah Jessica Parker takket nei, ville Lisa Edelstein fått rollen som Carrie Bradshaw i suksess-serien.

«SEX OG SINGELLIV»: Sarah Jessica Parker (t.h.) vant Golden Globe for rollen som Carrie Bradshaw i Sex og singelliv. FOTO: NTB Scanpix
«SEX OG SINGELLIV»: Sarah Jessica Parker (t.h.) vant Golden Globe for rollen som Carrie Bradshaw i Sex og singelliv. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Klarer du å se for deg «Sex og singelliv» uten Sarah Jessica Parker (53) ikledd rosa tutu-skjørt gatelangs i Manhattan? Selv har jeg vanskeligheter med å forestille meg akkurat det. Hvem skulle ellers ha spilt rollen som Carrie Bradshaw?

LES OGSÅ: Hvor ble det egentlig av mennene fra «Sex og singelliv»?

Vel, det har seg faktisk sånn at rollen var klar til å deles ut til noen andre. Sjokkerende? Enig. I et intervju med Access Hollywood Live forteller House-stjernen Lisa Edelstein (51) om hvordan hun hadde fått rollen dersom Parker sa nei.

- Det var ikke et rykte. Jeg skulle enten få rollen eller ikke. Alt var avhengig av om hun sa ja. Kontrakten min var klar, jeg bare ventet.

Parker endte opp med å takke ja til rollen som senere ga henne en Golden Globe for beste kvinnelige hovedrolle. Det at hun tok dette valget, skal ikke ha vært så lett for Edelstein.

- Jeg klarte ikke å se på serien. Det var for vondt.

Darren Star, tv-seriens skribent og produsent, skal ifølge Deadline ha fortalt i et Kindle Singles-intervju at Edelstein var hans backup-plan dersom Parker ikke ville ha rollen. Han var også klar på at dersom hun takket nei, var det en mulighet for at serien ikke ville blitt laget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer