Ny film på vei:

Rollen som Elvis er besatt!

Skuespilleren delte nyheten selv på Instagram.

FILM OM ELVIS: Kongen av rock'n'roll skal spilles av en forholdsvis ukjent skuespiller. Foto: Scanpix
FILM OM ELVIS: Kongen av rock'n'roll skal spilles av en forholdsvis ukjent skuespiller. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I det siste har det vært svært populært å lage spillefilmer basert på livene til anerkjente artister og band.

Bare det siste året har filmsuksessene Bohemian Rhapsody og Rocketman hatt premiere. I førstnevnte film møter vi bandet Queen, men Bohemian Rhapsody holder et ekstra fokus på bandets sanger Freddie Mercury, spilt av Rami Malek (38).

I Rocketman får vi ta en del av Elton Johns (72) elleville karriere og livsstil. Filmen hadde premiere i mai 2019 og det er Taron Egerton (29) som portretterer sangstjernen.

Det er ingen tvil om at filmene har falt i smak hos det norske folk. Til tross for at premiere var så sent på året i 2018 (2. november), ligger Bohemian Rhapsody på 8. plass over de ti mest sette kinofilmene i 2018.

Elvis-film på vei

Den anerkjente regissøren Baz Luhrmann skal visstnok starte å filme den kommende Elvis-filmen i starten av 2020. Ifølge flere medier skal flere store navn ha vært på audition for rollen som kongen av rock'n'roll.

Harry Styles (25), Ansel Elgort (25), Miles Teller (32) og Aaron Taylor-Johnson (29) skal alle ha blitt vurdert til hovedrollen, men til slutt falt valget på Austin Butler. Den nyheten delte skuespilleren selv på sin Instagramkonto.

KAPRET HOVEDROLLEN: Austin Butler (t.h.) skal spille kongen av rock'n'roll i ny film. Foto: Scanpix
KAPRET HOVEDROLLEN: Austin Butler (t.h.) skal spille kongen av rock'n'roll i ny film. Foto: Scanpix Vis mer

Til sine over to millioner følgere på bildedelingstjenesten delte han en skjermdump av en artikkel hos Deadline. Her får vi også vite at Tom Hanks (63) vil være å se i filmen i rollen som manager Colonel Tom Parker.

Sammen med skjermdumpen skriver Butler: «You have made my life complete, and I love you so». Dette er et utdrag fra en av Elvis Presleys mest anerkjente låter «Love Me Tender».

Austin Butler er sammen med «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (30), og har selv vært å se i en ungdomsserie ved navn «Carrie Diaries». Nå gleder vi oss til å se ham i rollen som Elvis Presley!

1978: Elvis Presley. Foto: Scanpix
1978: Elvis Presley. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer