Adele

Romanserykter rundt Adele etter skilsmissen

Den britiske artisten Adele (33) gjorde sjelden entré.

ADELE: Den britiske artisten Adele med NBA-agent Rich Paul under kamp i juli. Nå svirrer romanseryktene. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

I midten av juli dukket den britiske artisten Adele Adkins (33) overraskende opp på NBA-kampen mellom Milwaukee Bucks og Phoenix i sistnevnte by i Arizona, USA.

Den flotte ettbarnsmoren viste tydelig engasjement under kampen, og satt side om side med NBA-agenten Rich Paul (39). Nå vil amerikansk og britisk presse ha det til at artisten og sportsagenten dater.

ENGASJERT: Adele sammen med NBA-agent Rich Paul under kampen i juli. FOTO: NTB
ENGASJERT: Adele sammen med NBA-agent Rich Paul under kampen i juli. FOTO: NTB Vis mer

ESPN-reporteren Brian Windhorst (43) er blant dem som refererer til Adele som Rich Pauls kjæreste. I basketball-podkasten The Lowe Post sier han følgende i forbindelse med NBA-kampen:

«Rich Paul, LeBron James' agent, har med seg kjæresten sin på kampen, og sitter ved siden av LeBron. Kjæresten hans er Adele».

Hevdet at hun er singel

Hello-stjernen har foreløpig ikke kommentert romanseryktene, og høsten 2020 gikk ut offentlig på Instagram og hevdet at hun var singel.

«... Nå går jeg tilbake til hulen min, som den (single) kattekvinnen jeg er», skrev hun humoristisk i et innlegget fra oktober 2020.

33-åringen har også vært koblet til den amerikanske rapperen Skepta (38), men heller ikke dette forholdet har hun ønsket å hverken bekrefte eller avkrefte at har eksistert.

Kroppslig endring etter skilsmissen

Adele har tidligere vært gift med amerikanske Simon Konecki (47). De giftet seg i 2016, etter å ha vært et par i fem år. Adele og Simon har sønnen Angelo (9) sammen. Bruddet var et faktum tre år etter bryllupet.

De siste årene har den verdensberømte artisten gått gjennom en stor kroppslig endring, etter at hun la om kostholdet og begynte å trene.

FORVANDLING: Det er ingen tvil om at den britiske artisten Adele har gjennomgått en forvandling de siste årene. FOTO: NTB og Instagram
FORVANDLING: Det er ingen tvil om at den britiske artisten Adele har gjennomgått en forvandling de siste årene. FOTO: NTB og Instagram Vis mer

Høsten 2019 begynte de første bildene av en slankere Adele å dukke opp i sosiale medier, og det var flere som applauderte det de mente var hennes nye «revenge body» - etter bruddet fra ektemannen Simon Konecki.

Kommenterte vektnedgangen

Adele har selv ikke kommentert hvorvidt vektnedgangen er et resultat av bruddet, men det er ingen tvil om at hun har lagt ned et godt stykke arbeid hva gjelder å legge om til en sunnere livsstil.

HOT: Adele i et antrekk fra britiske Vivienne Westwood under NBA-kampen i USA. FOTO: NTB
HOT: Adele i et antrekk fra britiske Vivienne Westwood under NBA-kampen i USA. FOTO: NTB Vis mer

Men høsten 2020 kommenterte hun vektnedgangen for første gang da hun var vertinne for humorprogrammet Saturday Night Live i New York.

- Jeg vet at jeg ser helt annerledes ut enn sist gang dere så meg. Men på grunn av alle koronarestriksjonene har jeg bare tatt med meg halvparten av meg selv - og dette er den halvparten jeg valgte å ta med, sa hun til latter og jubel fra publikum.

Engasjert i sport

Under NBA-kampen i Arizona i juli 2021 slo 33-åringen et slag for britisk design, da hun stilte opp i en kledelig kåpe fra den britiske designeren Vivienne Westwood.

Og det er ikke lenge siden Adele, som jo selv er britisk, viste engasjement for sitt britiske broderfolk.

Under EM-finalen mellom England og Italia i juli stilte Adele opp som supporter fra sidelinjen - i en engelsk landslagstrøye.

Det er åpenbart at popstjernen er glad i en god kamp - enten det er på basketballbanen eller fotballbanen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer