Adele

Romanserykter rundt Adele etter skilsmissen

Den britiske artisten Adele (33) gjorde sjelden entré.

ADELE: Den britiske artisten Adele med NBA-agent Rich Paul under kamp i juli. Nå svirrer romanseryktene. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

I midten av juli dukket den britiske artisten Adele Adkins (33) overraskende opp på NBA-kampen mellom Milwaukee Bucks og Phoenix i sistnevnte by i Arizona, USA.

Den flotte ettbarnsmoren viste tydelig engasjement under kampen, og satt side om side med NBA-agenten Rich Paul (39). Nå vil amerikansk og britisk presse ha det til at artisten og sportsagenten dater.

ESPN-reporteren Brian Windhorst (43) er blant dem som refererer til Adele som Rich Pauls kjæreste. I basketball-podkasten The Lowe Post sier han følgende i forbindelse med NBA-kampen:

«Rich Paul, LeBron James' agent, har med seg kjæresten sin på kampen, og sitter ved siden av LeBron. Kjæresten hans er Adele».

Hevdet at hun er singel

Hello-stjernen har foreløpig ikke kommentert romanseryktene, og høsten 2020 gikk ut offentlig på Instagram og hevdet at hun var singel.

«... Nå går jeg tilbake til hulen min, som den (single) kattekvinnen jeg er», skrev hun humoristisk i et innlegget fra oktober 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer