Cristiano Ronaldo

Ronaldo med rørende oppdatering etter sønnens brå død

Fotballproffen og samboeren ble nylig foreldre til tvillinger. Bare den nyfødte datteren ble med hjem.

CRISTIANO RONALDO: Manchester United-spilleren Cristiano Ronaldo med samboeren Georgina Rodriguez og den store barneflokken. I armene holder han sin nyfødte datter. FOTO: Instagram / NTB
CRISTIANO RONALDO: Manchester United-spilleren Cristiano Ronaldo med samboeren Georgina Rodriguez og den store barneflokken. I armene holder han sin nyfødte datter. FOTO: Instagram / NTB Vis mer
Publisert

I fjor høst annonserte stjerneparet Cristiano Ronaldo (37) og samboeren Georgina Rodriguez (28) at de skulle bli foreldre til tvillinger.

Paret har gitt uttrykk for at de elsker barn og ønsker å ha en stor barneflokk, og har allerede barna Alana (4), Cristiano Jr. (11) og tvillingene Mateo og Eva (4) sammen.

NÆRT FORHOLD: Georgina Rodriguez har et svært nært forhold til Cristiano Ronaldos eldste sønn Cristiano Ronaldo Jr. Hans mor er ukjent for offentligheten. Dette bildet er fra 2017. FOTO: NTB
NÆRT FORHOLD: Georgina Rodriguez har et svært nært forhold til Cristiano Ronaldos eldste sønn Cristiano Ronaldo Jr. Hans mor er ukjent for offentligheten. Dette bildet er fra 2017. FOTO: NTB Vis mer

Førstnevnte er parets felles biologiske datter, tvillingene ble født via surrogati, mens eldstesønnen har Ronaldo fått med en ukjent kvinne.

Gleden var derfor stor da familien skulle bli beriket med nok et sett tvillinger.

Barna har møtt sin nye søster

Men dessverre ble lykken kortvarig. I et brutalt ærlig innlegg på Instagram delte samboerparet i slutten av april at de mistet sønnen kort tid etter at tvillingene kom til verden.

Nå takker Cristiano og Georgina for all støtte og sympati de har fått siden det tragiske dødsfallet ble kjent, og forteller fans og tilhengere at de nå har tatt med seg den nyfødte datteren hjem og introdusert henne for søsknene sine.

Manchester United-spilleren og influenser-kjæresten skriver videre på Instagram at fokuser nå handler om å fokusere på det positive ved å ha fått et nytt familiemedlem.

«Hjem, kjære hjem. Gio og vår lille datter er endelig sammen med oss. Vi ønsker å takke alle for de støttende ordene og gestene. Deres støte er veldig viktig, og vi har virkelig kjent på kjærligheten og respekten dere har for vår familie. Nå er tiden inne for å være takknemlig for livet vi akkurat har ønsket velkommen til denne verden».

Kjærlighet ved første blikk

Ronaldo møtte den spanske modellen i 2016, da hun jobbet som ekspeditør i en Gucci-butikk som fotballspilleren var innom. Han spilte på den tiden for den spanske fotballklubben Real Madrid.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez fotografert i 2019. De har vært kjærester siden 2016. FOTO: NTB
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez fotografert i 2019. De har vært kjærester siden 2016. FOTO: NTB Vis mer

I Netflix-serien I am Georgina, som ble sluppet i 2022, åpner 28-åringen opp om livet med fotballspilleren, og hvordan de møttes.

- Det var kjærlighet ved første blikk. Vi møttes for første gang på gaten utenfor Gucci-butikken jeg jobbet for i Madrid. Fra da av, hvordan Cristiano behandler meg, passer på meg og elsker meg, gjorde resten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer