Selena Gomez

Røper årsaken til bruddet

– Det er ikke gøy, sier Selena Gomez.

SELENA GOMEZ: Så fort kan det gå! Selena Gomez snakker ut om det smertefulle bruddet. Her fra Golden Globes i 2023. FOTO: att Baron/BEI/NTB
SELENA GOMEZ: Så fort kan det gå! Selena Gomez snakker ut om det smertefulle bruddet. Her fra Golden Globes i 2023. FOTO: att Baron/BEI/NTB Vis mer
Publisert

Den som følger serie-suksessen «Only murders in the building» har sett Selena Gomez kaste seg ut i fryktløs mysterieløsing sammen med sølvrevene Steve Martin og Martin Short. På privaten har det imidlertid ikke gått like mye på skinner for Gomez.

Ikke bare har hun vært åpen om at hun lider av den autoimmune sykdommen lupus, som kan gi kronisk inflammasjon i deler av kroppen, slik som blant annet hud, ledd, hjerte og lunger. Som følge av sykdommen har hun gjennomgått en nyretransplantasjon.

I tillegg har Selena vært åpen om at hun sliter med angst og depresjon, og hun fikk i 2019 den høythengende McLean Award for sin åpenhet rundt mental helse.

Men i september 2023 delte stjerna nyheten om at hun nå hadde fått nok et utfordring.

Det var på Instagram at Selena poserte med armen i gips for sine 428 millioner (!) følgere, og i en story fikk den bekymrede fansen nå svar på hva som egentlig hadde skjedd:

«Jeg skulle ønske jeg hadde en skikkelig kul historie om at jeg hadde reddet noens liv, eller noe», begynte Selena sin story.

Selena + Justin forever

Selena Gomez har hatt en eventyrlig karriere siden hun debuterte som barnestjerne i serien Barney & Friends i 2002 og siden vokste hun mer eller mindre opp på settet i Disney-serier. I dag er hun en av verdens mest kjente navn, som skuespiller, sanger og produsent, og som forretningskvinne er navnet hennes nærmest synonymt med suksess.

Selena ble født i Texas i 1992, og mens faren har meksikanske røtter, er moren av italiensk avstamning. I årene 2010 til 2018 var hun sammen med artist Justin Bieber, og mange av hans fans har hatt vanskelig for å akseptere at de to ikke lenger er et par, og har gitt Justins kone Haley Bieber ufortjent mye pepper.

SWEETHEARTS: Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i 2011. DE var et par frem til 2018. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SWEETHEARTS: Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i 2011. DE var et par frem til 2018. FOTO: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Selv om Selena synes å karrieremessig seile på en bølge av suksess, har det altså helsemessig ikke gått like glatt. Eller har det kanskje gått litt for glatt? Da hun i september 2023 endte på legevakten med brukket håndledd, var Selenas forklaring nemlig følgende:

«Jeg hadde på meg en lang kjole – en sommerkjole – og jeg gikk fra bilen til huset og snublet».

BRUDD: Smertefullt håndleddsbrudd. I en story deler Selena Gomez årsaken. FOTO: Instagram
BRUDD: Smertefullt håndleddsbrudd. I en story deler Selena Gomez årsaken. FOTO: Instagram Vis mer

I kommentarfeltet har støtten ikke latt vente på seg, og radiovert Ellen K var en av dem som engasjerte seg, med kommentar om at hun var glad Selena ikke slo ut tennene.

«Ja, det samme sa legene», svarte Selena. «Jeg antar man kan se lyst på det, men det er ikke gøy. Det er ikke gøy»

Vi ønsker Selena Gomez god bedring!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer