Charlotte Perrelli:

Røper detaljer fra luksuslivet

Charlotte Perrelli sparte tilsynelatende ikke på ei krone.

CHARLOTTE PERRELLI: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. FOTO: NTB
CHARLOTTE PERRELLI: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er over 20 år siden den svenske popstjerna Charlotte Perrelli (47) fikk sitt store gjennombrudd da hun vant Eurovision Song Contest med låta «Take me to your heaven».

Siden har hun stått for flere slagere på den andre siden av grensa, og nå viser det seg at karrieren har båret frukter.

På Instagram legger nemlig ikke 47-åringen skjul på at hun lever det gode luksusliv - spesielt på ferie, skriver svenske Expressen.

Perrelli og ektemannen Anders Jensen (44) eier ikke bare en villa på Djursholm utenfor Stockholm, de har også to leiligheter i området. Ifølge den svenske avisa har de i tillegg en villla i skiparadiset Åre og et svært hus i Marbella.

Privatfly og stjerne-restaurant

Denne gangen er det imidlertid ferien til Firenze i Italia som skaper overskrifter i Sverige. Paret reiste nemlig til den italienske byen med privatfly, og ser ikke akkurat ut til å lide noen nød framme på destinasjonen heller.

Utifra bilder Perrelli har delt på Instagram reiste de til Italia for fem dager siden, og de har blant annet spist på Michelin-restauranten Gucci Osteria da Massimo Bottura.

Under oppholdet har de etter alt å dømme bodd på femstjernershotellet Villa Cora, med utsikt over byen.

Ferien skal imidlertid ha vært av det kortvarige slaget, for bare noen få dager etter at de angivelig reiste dit, skrev Perrelli følgende på Instagram:

«Firenze!!! Vi kommer tilbake ... Utrolig vakkert. For en nydelig by».

Psykisk smell

Til tross for at det ser ut som at livet smiler for artisten om dagen, har hun tidligere vært ærlig om at ting ikke alltid har vært like lett.

Etter seieren i Eurovision Song Contest i 1999, gikk hun til topps i Melodifestivalen med låta «Hero» i 2008. I ettertid har hun vært brutalt ærlig om at hun samme år gikk på en psykisk smell.

- Jeg var psykisk nedbrutt. Det var den tøffeste perioden i livet mitt.

- Jeg var så utbrent at kroppen begynte å si ifra, det skjedde merkelige ting. Jeg svimte av hos negle-stylisten min, og når jeg våknet hadde hun ringt etter ambulanse, fortalte hun ifølge Expressen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer