Jakob Ingebrigtsen:

Røper detaljer om bryllupet

Løpestjernen Jakob Ingebrigtsen (22) og kjæresten Elisabeth Asserson (23) gifter seg i høst.

JAKOB INGEBRIGTSEN: Det er ikke mange månedene igjen før Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson gifter seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram
JAKOB INGEBRIGTSEN: Det er ikke mange månedene igjen før Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson gifter seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

I april 2021 kunne løpestjernen Jakob Ingebrigtsen (22) og kjæresten Elisabeth Asserson (23) avsløre at de hadde forlovet seg. Ingebrigtsen møtte Asserson allerede som 16-åring, og paret har holdt sammen siden.

Og 23. september i år blir de mann og kone, ifølge TV 2. Overfor kanalen røper paret flere detaljer om det kommende bryllupet - og det er ingen tvil hvem som har best kontroll.

Sesongen først

Før Ingebrigtsen får sin Asserson, har han å gjennomføre årets løpesesong. Avslutningen av sesongen skjer i USA - en uke før bryllupet.

Og Asserson er inneforstått med én ting:

- Bryllup er fint og flott, men sesongen kommer først, forteller hun til TV 2.

Dermed er det heller ingen enkel oppgave for forloverne, som skal planlegge utdrikkningslag for brudgommen.

Ingebrigtsen er likevel ikke fremmed for en kveld med gutta, riktignok etter sesongavslutningen. Og frem til da kan det også se ut til at det er forloveden som må ta seg av mesteparten av bryllupsplanleggingen - riktignok ved hjelp av en bryllupsplanlegger, som paret har leid inn.

Ingebrigtsen stoler på at Asserson tar gode valg for den store dagen.

- Elisabeth er veldig flink med det. Hun har mange baller i lufta, hun. Flere enn meg. Men det går veldig bra, sier han til kanalen.

Vil ha barn

I april kunne Asserson fortelle at paret har rundt 110 mennesker på gjestelista til bryllupet. Når det kommer til den endelige kostnaden av bryllupet, mente hun at det ikke var så viktig for paret.

«For vår del har bryllupet alltid vært noe vi har sett veldig frem til sammen. Og for min egen del er det min største drøm å gifte meg med mannen i mitt liv, sammen med alle nære og kjære rundt oss! Så, vi vil selvfølgelig ikke bruke alle pengene vi har, men vi har valgt noen prioriteringer som er viktige for oss», skrev hun på Instagram.

Ingebrigtsen og Asserson har også hele veien vært åpen om at de i framtiden ønsker seg barn. I juni åpnet Asserson seg opp om barneplanene til Nettavisen.

Da kunne hun fortelle at de ikke planlegger noen familieforøkelse nå, men at det ligger i kortene.

- Jeg har sagt det klart og tydelig, at så lenge han løper så skal jeg ikke ha mer enn ett barn. Akkurat det er litt opp til ham, jeg skal ikke pushe han til å slutte å løpe, men jeg skal ikke ha to barn alene, sa hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer