Matoma:

Røper detaljer om det første møtet med kjæresten

- Det var en flause da jeg prøvde å imponere Maren, sier musikeren.

SYV ÅR: Tom Stræte Lagergren og Maren Sofie Gjertsen møttes en kveld på byen. Syv år senere lever kjærligheten i beste velgående. Foto: Privat
SYV ÅR: Tom Stræte Lagergren og Maren Sofie Gjertsen møttes en kveld på byen. Syv år senere lever kjærligheten i beste velgående. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at musikkprodusenten Tom Stræte Lagergren (30) - best kjent under artistnavnet Matoma - er glad i å snakke. Kanskje spesielt om kjæresten Maren Sofie Gjertsen, som han nå har vært i et forhold med i over syv år.

Idet de snart går inn i sitt åttende år som par, er det lite som tyder på at gnistene er i ferd med å slukne.

Da artisten lørdag gjestet «Kåss til kvelds» kunne han fortelle at de ofte reiser på turer til utlandet. De har blant annet besøkt 45 land sammen.

Under besøket på TV-showt tok Matoma imidlertid sjansen til å mimre litt om hvordan han faktisk møtte Maren - en kveld på byen i Oslo for altså snart åtte år siden.

Viktig selfie

Allerede i 2020 kunne samboerparet røpe hvordan de møttes for første gang. Det gjorde de i podkasten «I karantene med Ronny og Tuva».

Den gang kom det frem at duoe traff hverandre tilfeldig på gata etter at Matoma hadde spilt en konsert. Kort tid etter la de hverandre til på Instagram og tok opp kontakten igjen noen uker senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer