Gabriella og Jacques av Monaco:

Røper detaljer om tvillingenes fremtid

De snart syv år gamle tvillingene skal nå introduseres for kongelige plikter. Første oppdrag er valgt ut og det er trolig ikke tilfeldig.

NYTT STEG: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene av Monaco vil nå introdusere tvillingene Gabriella og Jacques for kongelige plikter. Foto: NTB
NYTT STEG: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene av Monaco vil nå introdusere tvillingene Gabriella og Jacques for kongelige plikter. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Monacos kongelige tvillinger Jaques og Gabriella (6) fyller syv år i desember. Nå mener fyrst Albert (63) at det er på tide å lære barna om pliktene som følger med titlene.

Dermed skal tvillingene sakte, men sikkert bli introdusert for dette.

Første begivenhet blir imidlertid ikke hva som helst. Fyrst Albert tar nemlig med barna på FNs klimakonferanse i Glasgow.

Tror det er rett tid

Overfor People forteller fyrst Albert at tvillingene vil ha sin egen agenda.

- De har ferie fra skolen. Jeg ønsker ikke å la dem være igjen alene i Monaco. På denne måten vil de være med meg før Charlene kommer tilbake, sier prins Albert til People.

Det blir en totalt fire dager lang tur, som vil inneholde besøk på museer og andre steder som kan være spennende for seksåringene.

- Jeg tror det er mye verdi og mye positivt ved deres deltakelse på turen, legger han til.

Legger til rette for barna

Fyrsten er klar på at han ikke kan ta med barna på hva som helst, da de fort vil kjede seg på offentlige arrangementer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer