Rebel Wilson

Røper hvordan hun møtte kjæresten

Superstjerna har vært på datingapper lenge, men det var slett ikke der hun fant kjærligheten.

REBEL WILSON: I mai 2022 forteller Rebel Wilson at hun har funnet lykken. FOTO: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
REBEL WILSON: I mai 2022 forteller Rebel Wilson at hun har funnet lykken. FOTO: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Rebel Wilson (42) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden da har hun gjort stor suksess i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

Den talentfulle skuespilleren og komikeren har også fått mye oppmerksomhet etter at hun la om livsstilen. Hun uttalte at 2020 var hennes helseår, og har delt fra reisen med sine nesten ti millioner følgere på Instagram. Hun er i 2022 aktuell i Netflix-produksjonen «Senior years».

Rebel var tidligere sammen med gründeren Jacob Busch, men i februar 2021 ble det kjent at de to hadde gått hver til sitt, bare fire måneder etter at forholdet ble offisielt. Rebel beskrev ifølge People Jacob som en fantastisk fyr, bare ikke den rette for henne i det lange løp.

Rebels nye kjæreste

I mai 2022 medvirket Rebel Wilson i podkasten U Up? med vertene Jordana Abraham og Jared Freid, og Rebel kunne ifølge People fortelle at hun ikke lenger var singel. Som hun selv sa i podkasten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer