Linnéa Myhre:

Røper utradisjonelt valg

- Et litt ømt punkt for mange, mener Myhre.

FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i 2021 at det ble kjent at influenser og forfatter Linnéa Myhre (33) og NRK-journalist Emil Gukild (31) hadde funnet kjærligheten.

Knapt et år senere kunne Myhre dele den gledelige nyheten om at paret hadde forlovet seg. Det offentliggjorde hun på Instagram, hvor hun la ut et bilde av seg selv med en ring og teksten «Ja», etterfulgt av tre gråteemojis.

Per dags dato er stjerneparet godt i gang med bryllupsplanleggingen.

Til tross for at de har valgt å holde kortene tett til brystet rundt selve bryllupet, velger Myhre å åpne seg om det kommende ekteskapet i podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi».

Der kan hun blant annet røpe at hun har tatt et relativt utradisjonelt valg.

- Måtte begynt på nytt

- Det blir ikke noe bytting av etternavn, nei (...). Jeg skjønner at dette er en viktig greie for mange, men jeg har aldri drømt om å ha navnet til noen andre, forteller 33-åringen i podkasten.

Myhre forteller at det ikke er mange som heter Gukild til etternavn i Norge, og at hun kan forstå dersom forloveden ønsker å spre navnet sitt.

Likevel:

- Jeg er Linnéa Myhre. Jeg er ikke Linnéa Gukild Myhre. Da måtte jeg ha begynt livet mitt på nytt.

Programleder Niklas Silseth Baarli (34) innrømmer at han ikke er vant med sitt nye navn. 34-åringen forteller at han prøver å vokse seg inn i det, men at det fortsatt føles litt fremmed.

- Det er nok et litt ømt punkt for mange. Når jeg sier at jeg ikke vil hete Gukild så tenker folk sånn «Herregud, er du ikke glad i mannen din?», men det handler jo ikke om det. Hadde det vært kjempeviktig for ham så hadde jeg selvsagt vurdert det, forteller Myhre.

Stort bryllup

Under årets Gullruten-utdeling kunne paret fortelle til Se og Hør at bryllupsplanleggingen gikk veldig bra, og at de stort sett har vært enige om hva de ønsker.

- Vi har lyst på et stort bryllup begge to og det skal vi ha, sa Myhre til Se og Hør.

Linnea Myhre og Emil Gukild planlegger et stort bryllup. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

- Jeg gleder meg bare. Ingen nerver, la hun til.

Når og hvor bryllupet finner sted er foreløpig ikke kjent.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer