Michelle Obama:

Rørende hyllest til moren

- Jeg har delt så mye av hennes visdom med mine egne døtre gjennom årenes løp, sier USAs tidligere førstedame, Michelle Obama.

STOR DEL AV FAMILIEN: Marian Robinson har i alle år vært en selvsagt del av Obama-familien. Hun har ofte vært å se sammen med sin datter Michelle, svigersønnen og barnebarna i offentlige ærend. Foto: NTB
STOR DEL AV FAMILIEN: Marian Robinson har i alle år vært en selvsagt del av Obama-familien. Hun har ofte vært å se sammen med sin datter Michelle, svigersønnen og barnebarna i offentlige ærend. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Michelle Obama (58) er blitt selve bildet på at man kan ha familie og karriere samtidig. Den tidligere førstedamen, forfatteren, advokaten og politikeren er selv en stolt datter og mor.

Takknemlig for moren

I forbindelse med den amerikanske morsdagen 8. mai, delte hun et innlegg på Instagram hvor hun hyllet moren sin, Marian Robinson.Bildet hun delte var av seg selv, moren og sine to døtre, Malia Obama (23) og Sasha Obama (20) sammen med denne teksten:

«Gratulerer med morsdagen! Jeg er så takknemlig for kjærligheten, veiledningen og omsorgen som min mamma har innprentet i meg. Jeg har delt så mye av hennes visdom med mine egne døtre gjennom årenes løp.»

Kaller opp etter moren

Nylig hyllet også Becoming-forfatteren moren sin ved å kunngjøre planer om en utstilling på «Obama Presidential Center» kalt «Opening the White House» i sin 84 år gamle mors ære.LES OGSÅ: Michelle Obamas stylist deler sine beste tips«Hei alle sammen. Jeg er Michelle, også kjent som Marian Robinsons datter.»

Slik starter videoen Michelle Obama delte på Instagram og Twitter nylig, før hun videre fortalte om sin oppvekst hos moren som hun beskriver som et eventyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer