Michelle Obama:

Rørende hyllest til moren

- Jeg har delt så mye av hennes visdom med mine egne døtre gjennom årenes løp, sier USAs tidligere førstedame, Michelle Obama.

STOR DEL AV FAMILIEN: Marian Robinson har i alle år vært en selvsagt del av Obama-familien. Hun har ofte vært å se sammen med sin datter Michelle, svigersønnen og barnebarna i offentlige ærend. Foto: NTB
STOR DEL AV FAMILIEN: Marian Robinson har i alle år vært en selvsagt del av Obama-familien. Hun har ofte vært å se sammen med sin datter Michelle, svigersønnen og barnebarna i offentlige ærend. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Michelle Obama (58) er blitt selve bildet på at man kan ha familie og karriere samtidig. Den tidligere førstedamen, forfatteren, advokaten og politikeren er selv en stolt datter og mor.


Takknemlig for moren

I forbindelse med den amerikanske morsdagen 8. mai, delte hun et innlegg på Instagram hvor hun hyllet moren sin, Marian Robinson.
Bildet hun delte var av seg selv, moren og sine to døtre, Malia Obama (23) og Sasha Obama (20) sammen med denne teksten:

«Gratulerer med morsdagen! Jeg er så takknemlig for kjærligheten, veiledningen og omsorgen som min mamma har innprentet i meg. Jeg har delt så mye av hennes visdom med mine egne døtre gjennom årenes løp.»


Kaller opp etter moren

Nylig hyllet også Becoming-forfatteren moren sin ved å kunngjøre planer om en utstilling på «Obama Presidential Center» kalt «Opening the White House» i sin 84 år gamle mors ære.

LES OGSÅ: Michelle Obamas stylist deler sine beste tips

«Hei alle sammen. Jeg er Michelle, også kjent som Marian Robinsons datter.»

Slik starter videoen Michelle Obama delte på Instagram og Twitter nylig, før hun videre fortalte om sin oppvekst hos moren som hun beskriver som et eventyr.


Hun avslører også at planene for utstillingen er at det skal være et yrende museum på sørsiden av Chicago. hvor de verdiene Michelle lærte av sin mor skal være grunnmuren; «Lokalsamfunn, familie, og å lage et varmt og velkommende miljø hvor alle kan føle seg hjemme.»

LES OGSÅ: Michelle Obama om livet i isolasjon: – Gudene hevnet seg på meg

«Når museet åpner, vil dette være stedet som ønsker folk fra rundt om i landet og verden velkommen, og tusenvis av familier, som min, som bor rett rundt hjørnet. Elsker deg, mamma - takk for å være et fyrtårn i mitt liv,» skriver Michelle på Instagram.

SPADEN I JORDEN: Her setter ekteparet Obama spaden i jorda for det nye museumet, Obama Presidential Center. Det er på dette museumet at en av utstillingene vil være oppkalt etter Michelles mor. Bildet er fra setemper 2021. Foto: NTB.
SPADEN I JORDEN: Her setter ekteparet Obama spaden i jorda for det nye museumet, Obama Presidential Center. Det er på dette museumet at en av utstillingene vil være oppkalt etter Michelles mor. Bildet er fra setemper 2021. Foto: NTB. Vis mer

Marian Robinson har alltid vært en stor del av Obama-familien. Hun bodde sammen med dem i Det Hvite Hus under Obamas president-periode hvor hun ble kalt «The grandma in chief» (sjefsbestemoren).


Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer