Sandra Lyng

Rørende innlegg får kommentarfeltet til å syde

Sandra Lyng deler stort øyeblikk med fansen.

SANDRA LYNG: Et rørende innlegg på instagram, har fått Sandra Lyngs kommentarfelt til å syde. FOTO: Truls Qvale
SANDRA LYNG: Et rørende innlegg på instagram, har fått Sandra Lyngs kommentarfelt til å syde. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert

Artist Sandra Lyng har lenge kjempet for å fjerne kroppspress, og følgerne hennes på sosiale medier har tatt imot hennes ærlige bilder med åpne armer. Sandra er også en forkjemper for åpenhet rundt psykisk helse, og fansen kommenterer stadig hvor mye åpenheten om hennes egne utfordringer betyr for dem.

Men det er ikke bare kroppspositivitet og psykisk helse Sandra deler. I mai 2022 la artisten fra Mosjøen ut et innlegg der hun røpet hvordan hun og samboeren egentlig møttes. Og den søte historien har fått kommentarfeltet til å koke:

«Asså, verdens fineste historie», skriver en, og en annen kommenterer: «Gratulerer», mens en tredje nøyer seg med et kortfattet «Ååååå» etterfulgt av emojies.

En som tar det enda lenger er artist Anita Hegerland, som kaster seg på med ordene: «Hurra for dere og for kjærligheten» og krydrer med hjerter.

Slik møttes de

I innlegget røper nemlig Sandra at samboeren Lasse, som hun har sønnen Sander sammen med, åpenbart ikke var tapt bak en vogn, da han la inn støtet mot artisten:

– For 7 år siden dukket det en fyr opp på bursdagen min. Vi hadde en felles venn, og han skrev sms til han: «Hvorfor er ikke jeg invitert i bursdagen til mora til ungene mine?», skriver Sandra i innlegget, på en video av henne og samboeren i armkroken til hverandre.

Hun fortsetter:

– Jeg ble mora til ungen hans, og nå skal vi gifte oss.

Veddemål om kyss

Da KK intervjuet Sandra i 2021, fortalte hun at Lasse faktisk dukket opp på 27-årsdagen hennes, på utestedet der hun feiret med venner. Etter at han først altså hadde hevdet at han var far til barna hennes.

– Jeg tenkte, hva er dette for slags cocky fyr. Det var jo ganske søtt sagt, og da han kom til utestedet, inngikk jeg et veddemål med venninnen min om jeg torde gå bort og kysse ham før vi hadde hilst.

Sandra demonstrerte hvordan hun tok ansiktet hans mellom hendene og smasket til, før hun sa: «Va ikje dæ kosele, ­kanskje?» og presenterte seg som Sandra.

Mye i bagasjen

Fansen kan åpenbart ikke få nok av Sandra Lyng, enten det dreier seg om innleggene hennes, barnebøkene om enhjørningen «Corny», eller musikken.

Sandra var bare 16 år da hun kom på fjerdeplass i «Idol», og gikk rett fra ungdomsskolen i Mosjøen til kjendisliv i Oslo. Men med seg i kofferten hadde hun dårlig selvbilde.

– Jeg var en av dem som aldri følte meg god nok, og ble ofte fortalt at jeg ikke var det. Jeg har heldigvis klart å snu det nå. Jeg ønsker bare at vi skal like den vi er – som vi er, har Sandra tidligere sagt til KK.

– Ikke blond og dum

I intervjuet med KK i 2021, var hun åpen også om mobbing, og at hun hatet skolen:

– Jeg ­likte jo å stikke hodet fram og synge, og hadde i tillegg den fineste kjæresten i ­klassen. Det kostet å være skoleflink.

Sandra fortalte at hun som flink elev har skammet seg over at hun aldri tok utdannelse:

– Jeg har følt behov for å motbevise at jeg er blond og dum. I «Stjernekamp» kom en av deltakerne bort og sa: «Første gang jeg møtte deg, var jeg usikker på om du kunne snakke i hele setninger.» Mye av kritikken var kanskje berettiget. Jeg datet eldre menn og virket kanskje ikke så smart, og det kan jeg ­faktisk forstå. Jeg sa sikkert mye rart og hadde digre pupper og hadde ikke tenkt å gjemme meg.

Sandra fortsatte:

– Alle jeg datet, har vært skrevet om, og hver gang sa jeg: «Dette er mitt livs store kjærlighet.» Du tror jo det når du er ung. Det er sikkert lett å bli stemplet som dum da.

Mot bryllup

Men nå går det altså mot bryllup. Lasse er jurist, og fridde egentlig allerede før korona, men bryllupet ble utsatt. Til KK fortalte Sandra i 2021 om da Lasse gikk ned på kne, på nøyaktig samme utestedet som de hadde møttes.

– Jeg gråt i strie strømmer. Jeg hadde virkelig ingen ­mistanke om at han kom til å fri.

Og hun delte gjerne hva hun falt for:

– Alt i meg sa at Lasse var «marriage material». Men jeg var jo ikke der i det hele tatt. Jeg prøvde å dytte ham bort, men Lasse ga seg ikke: «Har vi det ikke hyggelig, ler vi ikke, har vi ikke de samme verdiene, har vi det ikke trygt? Og alt det har du lyst til å kaste bort?» Da skjønte jeg det. Etter seks år er Lasse fortsatt det fineste mennesket jeg vet om. Jeg er fortsatt dødsforelsket.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer