US Open:

Rørende tennisøyeblikk går viralt

- Et perfekt eksempel på kvinner som løfter hverandre opp.

EKTE SPORTSÅND: Naomi Osaka (21) tok med seg motstander Coco Gauff til seiersintervjuet etter endt match. Foto: Scanpix
EKTE SPORTSÅND: Naomi Osaka (21) tok med seg motstander Coco Gauff til seiersintervjuet etter endt match. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

En video av tennisspillerne Naomi Osaka (21) og Coco Gauff (15) går viralt i skrivende stund. I disse dager befinner de seg i New York for tennisturneringen US Open.

De to stjernespillerne møttes nylig for en intens match, som endte i tap for 15 år gamle Coco Gauff. Dette er den første gangen hun spiller i US Open, og til tross for strålende innsats, trakk hun det korteste strået mot regjerende mester Naomi Osaka.

Dette var tydeligvis ikke et lett tap for Gauff. Etter kampen ble hun stående og tørke tårer mens Osaka gjorde seg klar for seiersintervjuet. I klippet som går viralt (se lengre ned i saken) ser vi at vinneren går bort til Gauff og spør om hun vil være med og gjøre intervjuet med henne.

RØRT: Coco Gauff (t.v.) tok til tårene etter tapet i US Open. Så kom motstander Naomi Osaka bort. Foto: Scanpix
RØRT: Coco Gauff (t.v.) tok til tårene etter tapet i US Open. Så kom motstander Naomi Osaka bort. Foto: Scanpix Vis mer

Etter noen oppmuntrende ord fra Osaka blir 15-åringen med bort. Der får hun applaus fra publikum, men Gauff hyller motstanderen sin.

- Jeg kommer til å lære mye fra denne kampen. Hun har vært så snill mot meg, så takk for dette. Takk. Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg prøver å ta dette øyeblikket bort fra henne, for hun fortjener det virkelig, sier Gauff.

Intervjuet blir avsluttet med noen ord fra Osaka. Det var heller ingen lett match for 21-åringen fra Japan. I tillegg til å være en stor dag for 15-åringen som spilte sitt første US Open, var dette også på hjemmebanen til Gauff. Men det hele endte med stående applaus for tennisspilleren fra Japan. Se intervjuet under.

LIGGER GODT AN: Fjorårets US Open-vinner Naomi Osaka ligger godt an til å stikke av med seieren i år også. Foto: Scanpix
LIGGER GODT AN: Fjorårets US Open-vinner Naomi Osaka ligger godt an til å stikke av med seieren i år også. Foto: Scanpix Vis mer

Hyller tennisspillerne

-«Kiss Kiss Bang Bang»-skuespiller Michelle Monaghan (43) er blant de mange som har sett det rørende klippet av tennisspillerne. Hun valgte å dele videoen med sine én million følgere på Instagram.

«Jeg klarer ikke stoppe å se på dette! Det gjør meg så stolt som en mor, som noen som elsker bort, og bare som et menneske. Dette er det det handler om, folkens! To ekstraordinære atleter og tennis i en annen klasse. Et perfekt eksempel på kvinner som løfter hverandre opp. Takk @naomiosaka og @cocogauff for at dere setter standarden for god sportsånd, godhet og respekt», skriver stjernen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer