Prins Harry og Meghan Markle:

Royal forlovelse i England: - Vi er to mennesker som er veldig glade i hverandre og veldig forelsket

Nå er det bekreftet: til våren blir det bryllup mellom Meghan Markle og prins Harry!

PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den britiske prinsen tok med seg kjæresten Meghan Markle på Invictus Games i Toronto i slutten av september - og dette var den aller første offisielle opptredenen for paret. FOTO: NTB Scanpix
PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den britiske prinsen tok med seg kjæresten Meghan Markle på Invictus Games i Toronto i slutten av september - og dette var den aller første offisielle opptredenen for paret. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 27. november kom nyheten «alle» har ventet på - prins Harry (33) har forlovet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36), melder Clarence House. Ifølge en pressemelding er bryllupet satt våren 2018, og forlovelsen ble inngått tidligere denne måneden.

Det var prinsens far, prins Charles (69), som via Clarence House sin Twitter-konto, annonserte forlovelsen mandag 27. november. Bryllupet står våre 2018, og både dronning Elizabeth (91) og prinsens far og stemor har gitt sine lykkeønskninger til det nyforlovede paret.

Også den kommende brudens foreldre har gitt paret sin velsignelse. I en egen pressemelding publisert på Kensington Palace sin Twitter-konto sier Meghan Markles far Thomas Markle og mor Doria Ragland at de ønsker paret en fremtid fylt av lykke og kjærlighet.

Det er bare to måneder siden Meghan Markle og prins Harry viste seg sammen for aller første gang da de deltok på åpningsseremonien til Invictus Games i Toronto, Canada. Hun fikk riktignok ikke lov til å sitte side om side med sin royale kjæreste prins Harry, men satt noen rader unna. Flere ganger under arrangementet kastet de blikk i hverandres retning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer