Ny romanse:

Ryktene svirrer rundt Charlize Theron og Brad Pitt

Er dette Hollywoods nye stjernepar?

NYTT PAR? Ifølge The Sun skal Charlize Theron og Brad Pitt ha innledet et forhold. Foto: Scanpix
NYTT PAR? Ifølge The Sun skal Charlize Theron og Brad Pitt ha innledet et forhold. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det var mange som forelsket seg i forholdet til Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (55). Paret, som sammen har adoptert tre barn og fått tre biologiske, holdt sammen i 11 år til det en dag tok slutt. Et brudd som sjokkerte hele verden. Blant annet vår journalist Malini Gaare Bjørnstad. Les mer her.

I 2016 kom nyheten om at paret skulle skilles, og siden har vi ventet spent på hvem de to skuespillerne kom til å finne lykken med igjen. Etter noen turbulente år med skilsmisse, ser det ut til at det kribler litt ekstra i magen til Brad Pitt om dagen.

BRUDD ETTER 11 ÅR: Angelina Jolie og Brad Pitt var et av Hollywoods mest solide par. I 2016 tok Angelina Jolie ut skilsmisse. Foto: FOTO: NTB Scanpix
BRUDD ETTER 11 ÅR: Angelina Jolie og Brad Pitt var et av Hollywoods mest solide par. I 2016 tok Angelina Jolie ut skilsmisse. Foto: FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Nå svirrer nemlig ryktene rundt han og skuespillerkollega Charlize Theron. Ifølge The Sun skal Pitt og Theron ha startet en romanse. Det hele skal ha startet julen 2018.

Begge to skilte seg på samme tid for noen år siden. Therons ekteskap med skuespiller Sean Penn tok slutt i 2015. En kilde skal ha sagt til The Sun at hun og Pitt har truffet hverandre i rundt en måned nå.

BRUDD I 2015: Sean Penn og Charlize Theron gikk fra hverandre for fire år siden. Foto: Scanpix
BRUDD I 2015: Sean Penn og Charlize Theron gikk fra hverandre for fire år siden. Foto: Scanpix Vis mer

«De har vært venner en god stund - ironisk nok gjennom Sean (Penn) - men nå har ting utviklet seg», sier kilden.

LES OGSÅ: #10yearchallenge: Stjernene deler 10 år gamle bilder av seg selv

Nye par i Hollywood

Selv om 2018 gav oss mange nye kjendispar, var det også flere som valgte å gå fra hverandre i løpet av året som gikk. Deriblant Brad Pitts ekskjæreste Jennifer Aniston og Justin Theroux. Et forhold vi virkelig trodde skulle vare!

SKILTE LAG: Justin Theroux og Jennifer Aniston gikk fra hverandre etter tre år som ektepar. FOTO: Scanpix
SKILTE LAG: Justin Theroux og Jennifer Aniston gikk fra hverandre etter tre år som ektepar. FOTO: Scanpix Vis mer

Det samme gjelder for Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (38). De to ble et par da de møttes under innspillingen av dansefilmen Step Upi 2006, og giftet seg tre år senere. I 2013 ble de foreldre til lille Everly.

NYE FLAMMER: Både Channing Tatum og Jenna Dewan har funnet lykken igjen etter bruddet i 2018. FOTO: Scanpix
NYE FLAMMER: Både Channing Tatum og Jenna Dewan har funnet lykken igjen etter bruddet i 2018. FOTO: Scanpix Vis mer

Nå har både Tatum og Dewan funnet lykken på ny. I november la Channing Tatum ut et bilde på Instagram fra konserten til sangeren Jessie J. Da hadde ryktene svirret rundt superstjernene, og nå viser det seg at det faktisk er hans nye flamme.

Nylig ble det også publisert flere saker på nett som omtalte en flørt mellom supermodell Naomi Campbell (48) og tidligere One Directon-medlem Liam Payne (25). Payne, som har sønnen Bear sammen med sangeren Cheryl Cole (35), gikk fra hverandre sommeren 2018.

Flørten ble oppdaget på Instagram da stjernene skrev svært så hyggelige kommentarer på bildene til hverandre. «Perfeksjon i en person», skriver Payne på et bilde Campbell har lagt ut og legger flørtende til at hun ikke må se på ham med de øynene.

Også Naomi Campbell har brukt Instagram for å uttrykke sin beundring for Payne. På et bilde sangeren la ut av seg selv kommenterte supermodellen: «Vakker sjel». Payne svarte selvfølgelig på Campbells søte kommentar og la til og med en liten kysseemoji!

LES OGSÅ: Nytt bilde av Reese Witherspoon og familien får verden til å måpe!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer