The Crown 3

Rystet over Netflix-påstander om at dronning Elizabeth skal ha vært utro

- Hun er den siste person i verden som ville ha vurdert å kikke i retning av en annen mann, sier tidligere pressesjef for det britiske kongehus.

RYKTER: Det er blitt spekulert i om dronning Elizabeth og Lord Porchester hadde en affære. Dette bildet er tatt i 1967. FOTO: NTB scanpix
RYKTER: Det er blitt spekulert i om dronning Elizabeth og Lord Porchester hadde en affære. Dette bildet er tatt i 1967. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesong 3 av The Crown har premiere søndag 17. november, og er en etterlengtet Netflix-serie for mange rojalfans verden over. The Crown tar for seg dronning Elizabeth IIs regjeringstid, både på det private og det offisielle plan.

Hun ble som kjent dronning i februar 1952, da hennes far kong George VI gikk bort.

Denne sesongen er satt til perioden 1964 til 1977, og tar blant annet for seg månelandingen i 1969, det som leder opp til skilsmissen mellom prinsesse Margaret og Antony Armstrong-Jones, og vi blir også introdusert til Camilla Shand - senere kjent som Camilla Parker-Bowles (i dag hertuginne av Cornwall) og ikke minst Lady Diana Spencer - senere mor til prins William (37) og prins Harry (35).

Ifølge The Times har manusforfatter Peter Morgan også tatt med kjærlighetsryktene som svirret rundt dronning Elizabeth og hennes veddeløpshest-manager Lord Porchester - dette har fått Dickie Arbiter (79), tidligere pressesjef for det britiske kongehus, til å se rødt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer