Friends:

Så mye fikk «Friends»-stjernene betalt

16 år etter at fansen tok farvel, håver de fortsatt inn enorme summer på serien!

DEN GANG DA: Verdens mest populære vennegjeng samlet under SAG Awards i 1999. FOTO: Scanpix
DEN GANG DA: Verdens mest populære vennegjeng samlet under SAG Awards i 1999. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for at det er over et tiår siden vi tok farvel med serien, har det den siste tiden vært mye blest rundt skuespillerne som fylte hovedrollene i «Friends».I oktober bestemte nemlig hele verdens Rachel Green – eller Jennifer Aniston (50) – seg for å opprette sin egen Instagram-profil. Nå, drøyt tre måneder senere, kan hun skilte med 27 millioner følgere.Nylig fulgte Matthew Perry (50), som spilte moromannen Chandler Bing, i eks-kollegaens fotspor. Han ble dermed sistemann ut i «Friends»-gjengen.Fansen var i ekstase da de oppdaget den ferske kontoen og i skrivende stund har Perrys første innlegg i overkant av syv millioner likerklikk:

Det spekuleres heftig i om sekstetten planlegger et nytt «Friends»-prosjekt, men foreløpig er ingenting bekreftet.Vi vil gjerne vite hvordan det går med Monica og Chandler mens de oppdrar tvillingene i forstaden, om hvorvidt Rachel og Ross takler Emma som tenåring, om Mike og Pheobe gjorde alvor av familieforøkelsen de snakket om i aller siste episode, om Joey har funnet kjærligheten... Det er lov å håpe?LES OGSÅ: Slik ser lille Emma fra «Friends» ut i dag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer