Bianca Ingrosso:

Så mye har hun tjent på én jobb

Det er faktisk ikke til å tro!

POPULÆR: Bianca Ingrosso gjør det svært godt som forretningskvinne. Foto: Skjermdump fra Instagram @biancaingrosso
POPULÆR: Bianca Ingrosso gjør det svært godt som forretningskvinne. Foto: Skjermdump fra Instagram @biancaingrosso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (24) blir stadig et mer og mer kjent navn her til lands. Noen kjenner henne kanskje igjen fra realityserien «Wahlgrens värld»? Her får vi et innblikk i livene til familien Wahlgren/Ingrosso.

Biancas mor er nemlig sanger og skuespiller Pernilla Wahlgren (51), mens to av brødrene gjør det godt som artister. Du har kanskje hørt om Benjamin Ingrosso (21), som deltok i Eurovision i 2018?

Men 24-åringen gjør det også svært godt som influenser i nabolandet. Ikke bare tjener hun stort på å gjøre samarbeid med ulike merker, hun har også startet sitt helt egne sminkemerke «Caia Cosmetics».

Store summer

Sammen med kollega Alice Stenlöf har Ingrosso også en podcast ved navn «Alice & Bianca: Har du sagt A får du säga B». Podcasten til influenserne går faktisk så bra at de for ikke mange månedene siden hadde en såkalt showcast foran 10 000 mennesker i Ericsson Globen i Stockholm.

I et av deres nyeste avsnitt har de besøk av bloggerne Hanna Friberg «Hannalicious» og Lovisa Wallin «Lojsan».

I hele 74 minutter stiller jentene hverandre spørsmål. Spørsmål som gjerne avslører noen hemmeligheter. Etter å ha snakket i nesten én time, kommer spørsmålet om noen av jentene har fakturert for over 500 000 kroner på én jobb noen gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer