Bianca Ingrosso:

Så mye har hun tjent på én jobb

Det er faktisk ikke til å tro!

POPULÆR: Bianca Ingrosso gjør det svært godt som forretningskvinne. Foto: Skjermdump fra Instagram @biancaingrosso
POPULÆR: Bianca Ingrosso gjør det svært godt som forretningskvinne. Foto: Skjermdump fra Instagram @biancaingrosso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (24) blir stadig et mer og mer kjent navn her til lands. Noen kjenner henne kanskje igjen fra realityserien «Wahlgrens värld»? Her får vi et innblikk i livene til familien Wahlgren/Ingrosso.

Biancas mor er nemlig sanger og skuespiller Pernilla Wahlgren (51), mens to av brødrene gjør det godt som artister. Du har kanskje hørt om Benjamin Ingrosso (21), som deltok i Eurovision i 2018?

Pernilla Wahlgren. Foto: Scanpix
Pernilla Wahlgren. Foto: Scanpix Vis mer
Benjamin Ingrosso. Foto: Scanpix
Benjamin Ingrosso. Foto: Scanpix Vis mer

Men 24-åringen gjør det også svært godt som influenser i nabolandet. Ikke bare tjener hun stort på å gjøre samarbeid med ulike merker, hun har også startet sitt helt egne sminkemerke «Caia Cosmetics».

Store summer

Sammen med kollega Alice Stenlöf har Ingrosso også en podcast ved navn «Alice & Bianca: Har du sagt A får du säga B». Podcasten til influenserne går faktisk så bra at de for ikke mange månedene siden hadde en såkalt showcast foran 10 000 mennesker i Ericsson Globen i Stockholm.

I et av deres nyeste avsnitt har de besøk av bloggerne Hanna Friberg «Hannalicious» og Lovisa Wallin «Lojsan».

I hele 74 minutter stiller jentene hverandre spørsmål. Spørsmål som gjerne avslører noen hemmeligheter. Etter å ha snakket i nesten én time, kommer spørsmålet om noen av jentene har fakturert for over 500 000 kroner på én jobb noen gang.

Her må både Alice og Bianca innrømme at de har det. Stenlöf forteller at den største summen hun har fakturert for én jobb ligger på rundt en halv million kroner. Bianca Ingrosso fortsetter med å si at hennes ligger på litt mer enn det.

– Alle vet at jeg ikke dør for penger. jeg har ikke et megabehov for å ha penger. Så lenge jeg kan leve uten å behøve å tenke på penger så er jeg glad, sier Bianca og venter en liten stund før hun svarer på spørsmålet:

– Men jeg tror det var… 4,2 millioner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer