Julefilm

Så mye koster «The Holiday»-huset

Sjarmerende «Rosehill Cottage» ble bygget spesielt til filmen og har fått en ganske så stiv prislapp siden den gang.

THE HOLIDAY: I 2006 fikk vi se suksessfilmen i Norge for første gang, men vi er fremdeles like forelsket i den som vi var da. Foto: Skjermdump fra filmen
THE HOLIDAY: I 2006 fikk vi se suksessfilmen i Norge for første gang, men vi er fremdeles like forelsket i den som vi var da. Foto: Skjermdump fra filmen Vis mer
Publisert

Det blir ikke jul uten at Cameron Diaz (48), Kate Winslet (45), Jack Black (51) og Jude Law (47) dukker opp på TV-skjermen og varmer oss en kald vinterkveld med den koselige filmen «The Holiday».

Den og «Love Actually» er blant filmene vi henter frem hver eneste jul, og det er faktisk like koselig hvert eneste år. Vi drømmer oss bort til det fantastiske California-huset, men tenker også på hvor deilig det hadde vært å ta et lite bad i det korte badekaret i Rosehill Cottage i England.

For de av dere som ikke har sett filmen, så går den altså ut på at Cameron Diaz' og Kate Winslets karakterer, Amanda og Iris, bytter hus under jula. Plutselig befinner den rike trailer-produsenten Amanda seg i det søte huset til Iris, mens hun nyter late dager i bassenget til Amanda i Los Angeles.

Det er ingen tvil om at Amandas hus fremstilles som langt mer ekstravagant og luksuriøst i filmen, men Iris' idylliske, britiske hjem er ikke akkurat ei rønne det heller!

Ja, den har nok flere sjarmerende trekk enn hva Los Angeles-huset har, men du må ha spart opp en grei egenkapital dersom dette huset skal bli ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer