Kylie Jenner

Så mye penger brukte hun på bursdagsfeiringen for Stormi (2)

Vi slutter aldri å la oss overraske av verdens mest berømte familie...

DYRE VANER: Lille Stormi ble 2-åring i begynnelsen av februar. Som ved de fleste andre tilstelninger i Kardashian- og Jenner-slekta, ble det ikke spart på kruttet. FOTO: Instagram
DYRE VANER: Lille Stormi ble 2-åring i begynnelsen av februar. Som ved de fleste andre tilstelninger i Kardashian- og Jenner-slekta, ble det ikke spart på kruttet. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner var bare 10 år gammel da hun medvirket i sin første episode av «Keeping Up With The Kardashians».

Den gang var hun best kjent som den søte lillesøsteren til seriens hovedattraksjon, Kim Kardashian, men i dag er hun selv superstjerne.

Søkkrik har hun også blitt med årene – faktisk er hun den rikeste i den verdensberømte slekta! I fjor ble hun kåret til den yngste selvgjorte milliardæren noensinne, der hun blant annet gikk forbi Facebook-eier Mark Zuckerberg. Dét er i hovedsak sminkeimperiet Kylie Cosmetics' fortjeneste.

Med så mye penger følger gjerne en ekstravagant livsstil; Kylie viser stadig frem sine svindyre biler, klær fra luksusdesignere og hyppige turer til tropiske reisemål de fleste bare kan drømme om å få råd til én gang i livet.

LES OGSÅ: 12 år siden «Keeping Up With The Kardashians»-premieren: Slik så familien ut

I 2018, etter månedsvis med hemmelighetskremmeri, fødte Kylie datteren Stormi Webster (2). Faren er rapper Travis Scott, som egentlig heter Jacques Webster, men duoen er ikke lenger et par.

Siden den gang har de stolte foreldrene delt utallige bilder og videoer av sin lille sjarmør.

I tråd med den øvrige livsstilen til kjendisfamilien, får Stormi kun det beste av det beste. For eksempel ga bestemor Kris Jenner henne et hus som årets julegave.

Ja, du leste riktig; 2-åringen fikk sitt eget, lille hus – perfekt skalert til akkurat henne. To etasjer, parkett, store vinduer, postkasse, ringeklokke, stor veranda...

Ta en titt på «krypinnet» i videoen under fra 3:30.

Man skulle kanskje tro at Kris' ekstravagante julegave tok kaka, men i denne familien er det intet annet enn standaren.

Da datteren fylte ett år i fjor, laget nemlig Kylie en helt egen fornøyelsespark – Stormi World – til hjerteknuseren sin.

Nå har hun gjenskapt den elleville feiringen, bare i enda større skala!

Stormi ble to år i begynnelsen av februar, og milepælen ble altså markert på spektakulært vis. Tilstelningen var komplett med karuseller, sukkerspinn, konkurranser, diverse Stormi-effekter (som puter og gensere), «Frozen»-land og «Trolls»-land. Sistnevnte er visstnok kjendisdatterens favorittfilm.

Så, hvor mye kostet feiringen?

Ifølge DailyMail skal summen ligge på 100 000 dollar. Dét tilsvarer over 920 000 norske kroner. («Bare» 80 000 unna én million, altså. Wow.)

Foreløpig har ikke beløpet blitt bekreftet, men vi tviler ikke et sekund på at festen kostet minst såpass! Kylie har tross alt råd til det; hun har en formue på 9,14 milliarder norske kroner.

Pssst: Under kan du se flere videosnutter fra 2-åringens ekstravagante bursdagsfeiring.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer