Så mye tjener «Big Little Lies»-skuespillerne per episode!

Den stjernespekkede kjendis-venninnegjengen kan le hele veien til banken.

VENNER FOR LIVET: Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman og Meryl Streep er blitt venninner for livet etter at de har spilt sammen i HBO-serien «Big Little Lies». Dette bildet er fra New York-premieren i slutten av mai. FOTO: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman og Meryl Streep er blitt venninner for livet etter at de har spilt sammen i HBO-serien «Big Little Lies». Dette bildet er fra New York-premieren i slutten av mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Endelig er den populære HBO-serien «Big Little Lies» tilbake på tv-skjermen, og vi klør i fingrene etter å se hva som skjer med de innflytelsesrike Monterey-mødrene!

Vi har allerede tatt en sniktitt på de tre første episodene av sesong 2 - og du har mye å glede deg til!

For det er jo ikke bare hemmeligheten om drapet på Celestes ektemann Perry (spilt av Alexander Skarsgård) som må holdes tett til brystet - hva med alle de andre små og store hemmelighetene som Monterey-mødrene holder skjult både for ektemenn og barn?

Det er åpenbart at ting er i ferd med å rakne for de fem mødrene Celeste (Nicole Kidman), Madeline (Reese Witherspoon), Renata (Laura Dern), Jane (Shailene Woodley) og Bonnie (Zoë Kravitz). I denne sesongen blir vi også kjent med svigermor Mary Louise (spilt av Meryl Streep), som har kommet for å hjelpe Celeste med sønnene Max og Josh.

Sesong 2 av «Big Little Lies» består av totalt syv episoder. Manusforfatter David E. Kelley har gjort kunststykket igjen, og basert på en novelle skrevet av «Big Little Lies»-forfatter Liane Moriarty, har han skrevet det nye manuset. Han har også drodlet med skuespillerne Reese Witherspoon og Nicole Kidman.

Og skal vi tro Hello Magazine har de to sistnevnte skuespillerne gjort et realt lønnshopp siden sesong 1. Da fikk Kidman 275 000 pund per episode, mens Witherspoon fikk 200 000 pund per episode. Nå derimot skal de to få hele 785 000 pund - som i norsk valuta kan omregnes til 8,6 millioner norske kroner.

Mens Shailene Woodley og Laura Dern begge får 400 000 pund (rundt 4,4 millioner norske kroner) per episode for sine roller, og Zoë Kravitz får 335 000 pund (rundt 3,6 millioner norske kroner) per episode.

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at nykommeren Meryl Streep - en gammel traver i Hollywood - får 628 000 pund per episode. Som utgjør 6,9 millioner norske kroner.

Norske skuespillere har gjort suksess i Hollywood, noe som merkes på lønnsslippen

Disse lønningene kan ikke måle seg med hva norske TV- og filmskuespillere får, men i fjor skrev nettstedet ABC Nyheter at flere norske skuespillere har gjort suksess i Hollywood, noe som merkes på lønnsslippen.

De trakk blant annet frem «Game of Thrones»-skuespiller Kristofer Hivju (40), «Westworld»-stjernen Ingrid Bolsø Berdal (39) og Aksel Hennie (43) - som har spilt i Hollywood-produksjoner som «The Martian», «Last Knights» og «Hercules» - som noen av de norske skuespillerne som har fått økt lønnsutbetalingen etter å ha jobbet i Hollywood.

I 2017 hadde Hivju en inntekt på 3,6 millioner kroner, Bolsø Berdal hadde en inntekt på rundt 1,1 millioner kroner, mens Hennie det samme året hadde en inntekt på 4,7 millioner kroner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer