Game of Thrones:

Så mye tjener «GOT»-stjernene per episode

Wow!

TJENER LIKT: En ting var viktig for Emilia Clarke (t.h.) hun skulle tjene det samme som sine mannlige kollegaer. Foto: HBO
TJENER LIKT: En ting var viktig for Emilia Clarke (t.h.) hun skulle tjene det samme som sine mannlige kollegaer. Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 er det duket for ny sesong av «Game of Thrones». Faktisk er det den aller siste sesongen av serien som har tatt verden med storm!

Funfact: Siste episode av sesong syv ble sett av ble sett av 16.5 millioner mennesker.

Seriens første episode kom ut i juni 2011. Siden den gang har serien virkelig tatt helt av, og skuespillere vi ikke nødvendigvis kjente så godt til før er i dag noen av verdens største kjendiser.

Ettersom serien ble mer og mer populær, økte nok lønningen til stjernene. I dag er de noen av de beste betalte skuespillerne innen tv-bransjen. Hvor mye tjener de per GOT-episode? Det svaret får du her:

EMILIA CLARKE

I et intervju med Vanity Fair forteller skuespilleren at hun i 2014 tok en prat med serieskaperne Weiss og Benioff og sørget for at hun tjente det samme som sine mannlige kollegaer.

- Jeg blir f**n meg betalt det samme som kompisene mine. Vi sørget for det.

Og hvilken sum ble det til slutt? 500 000 dollar per episode. I norske kroner blir det over fire millioner.

NIKOLAJ COSTER-WALDAU

Betalt per episode: 500 000 dollar = fire millioner norske kroner.Kilde: Variety

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer