Kylie Jenner:

Så mye tjener hun på ett Instagram-innlegg

22-åringen håver inn store summer på sosiale medier.

KYLIE JENNER: Businesskvinnen og realitystjernen tjener store penger på Instagram. Foto: NTB Scanpix
KYLIE JENNER: Businesskvinnen og realitystjernen tjener store penger på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at familien Kardashian/Jenner har god økonomi. Den amerikanske familien bestående av mamma Kris (64) og barna Kim (39), Kourtney (40), Khloe (35), Robert (32), Kendall (24) og Kylie (pluss en del bonusbarn) har vært å se på tv-skjermer verden over i realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Selv om alle er svært populære, er det nok Kim Kardashian som fått mest oppmerksomhet blant søsknene.

I flere år har søstrene hatt mange prosjekter sammen, men Kim har i de senere årene gjort mye for seg selv. Hun har blant annet startet sitt eget shapewear-merke ved navn «Skims» og sitt eget sminkemerke.

Det sistenevnte har også lillesøster Kylie Jenner (22) gjort. Hun var faktisk først ute med dette, og sminkemerket «Kylie Cosmetics» har gjort henne til en milliardær.

LES OGSÅ: Kendall og Kylie Jenner: Får kritikk for plus size-kolleksjon

Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til å være en suksessfull businesskvinne, kan også Kylie regnes som en influenser. Hun har ofte samarbeid med merker på bildedelingstjenesten Instagram. Der har hun 155 millioner følgere!

Med så mange fans er det ingen tvil om at det er attraktivt å ha reklame for produktet sitt på Kylies Instagram - men det koster! Hopper la nylig ut en liste over hvem som tjener mest på ett Instagram-innlegg. Kylie Jenner topper listen og skal visstnok få over 11 millioner for å legge ut ett eneste innlegg.

På listen finner vi også flere av hennes søsken. På fjerdeplass ligger storesøster Kim, som skal få åtte millioner for ett innlegg. Kendall og Khloe ligger på en 12. og 13. plass og får rundt fem millioner.

SØSTRE: Kim, Khloe, Kendall, Kylie og Kourtney. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Kim, Khloe, Kendall, Kylie og Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer