Kardashian Instagram:

Så mye tjener Kardashian-jentene på Instagram

Svimlende summer!

KARDASHIAN + INSTAGRAM: = sant. Jentene håver inn penger på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix
KARDASHIAN + INSTAGRAM: = sant. Jentene håver inn penger på sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du er kanskje en av Kim Kardashians 111 millioner følgere på Instagram? Hvis ikke, følger du kanskje noen av søstrene hennes? Det er nå over ti år siden vi først ble introdusert for søskenflokken og deres mor, Kris Jenner (62), og far/stefar, Bruce Jenner - nå Cailtlyn Jenner (68).

Siden den tid har mye skjedd for søsknene Kardashian/Jenner. De har håvet inn millioner av kroner på å være seg selv. Og det ser ikke ut til at folk har planer om å slutte å interessere seg Kardashian/Jenner-flokken. Vi har hvert fall ikke det.

KARDASHIAN-SØSTRENE: Kim, Khloe og Kourtney har tjent store penger på tv-serien Keeping Up With The Kardashians. Foto: Scanpix
KARDASHIAN-SØSTRENE: Kim, Khloe og Kourtney har tjent store penger på tv-serien Keeping Up With The Kardashians. Foto: Scanpix Vis mer

Vi følger de fleste av dem på bildedelingstjenesten Instagram, og får daglig innblikk i deres liv og alt det innebærer. Til sammen har søstrene cirka 450 millioner følgere på Instagram. Noe som igjen betyr at de har litt av en plattform til å håve inn litt ekstra kroner.

Det har nemlig flere forretninger rundt om i verden skjønt. Det har faktisk tatt så av at de sponsede postene de legger ut på Instagram utgjør 25 prosent av inntekten til søstrene. Det kunne Michael Heller, CEO av det digitale markedsføringsfirmaet Talent Resources, som tegner opp mange av avtalene til søstrene, avsløre til Us Weekly.

Så mye tjener Kardashian-jentene på Instagram

- Merker betaler opp mot 500 000 dollar (over 4 millioner norske kroner) for en kampanje på Instagram-kontoen til Kim (37), mens søstrene Khloe (33) og Kourtney (39) tjener rundt 250 000 dollar (cirka 2 millioner norske kroner).

Heller forteller til ukebladet at produktene jentene reklamerer for ofte blir utsolgt kort tid etter at de deler det på Instagram.

- De velger bare merker som passer deres livsstil. De sier nei til mye, forteller Heller.

Så mye tjener Kardashian-jentene på Instagram
Så mye tjener Kardashian-jentene på Instagram

Tv-serien «Keeping Up The Kardashians» har åpnet mange dører for jentene. Både Kim og Kylie har startet sitt eget skjønnhetsmerke, noe som er grunnen til at de begge havnet på Forbes' liste over kjendisene med høyest inntekt - i verden.

Kim Kardashian West befant seg i 2017 på en 47. plass med en inntekt på cirka 45 millioner dollar (cirka 365 millioner norske kroner). Lillesøster Kylie tjente 41 millioner dollar (cirka 333 millioner norske kroner) i 2017, noe som ga henne en 59. plass.

LES OGSÅ: 7 ganger prins Harry og Meghan Markle valgte å hylle Diana under bryllupet

BUSINESS-KVINNER: Disse damene har gjort gode penger på både tv-serie og egne produkter de har utviklet. Foto: Scanpix
BUSINESS-KVINNER: Disse damene har gjort gode penger på både tv-serie og egne produkter de har utviklet. Foto: Scanpix Vis mer

Kim Kardashian-korsett gir deg ikke smalere midje

Blant produktene flere av søstrene har reklamert for, er et korsett som skal «trene midjen din». Denne «midjetreningen» går ut på å gå med et korsett snøret stramt rundt midjen over flere timer om dagen, og resultatet skal visstnok kunne bli en lekker timeglassfigur. Psst: Se bilde her.

Men kan du egentlig få smalere midje ved å bruke denne metoden? Og er det egentlig så bra for kroppen?

Ifølge trener og fysioterapeut ved Artesia AS, Øystein Jensen, er svaret klart nei på begge spørsmålene.

– Waist training er noe av det største tullet som har kommet på markedet på lenge! I en tid hvor real trening endelig har fått fokus, så kommer dette produktet og tuller det til, har han tidligere sagt til KK.no.

Les resten av saken her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer