Kim Kardashian

Så mye tjener Kim Kardashian på hver Instagram-post

Summene er ikke til å tro!

HÅVER INN: Kim Kardashian er utvilsomt en av verdens mest kjente personer, og har da naturligvis en av verdens største Instagram-kontoer med hele 137 millioner følgere - og dèt blir det business av! FOTO: NTB Scanpix
HÅVER INN: Kim Kardashian er utvilsomt en av verdens mest kjente personer, og har da naturligvis en av verdens største Instagram-kontoer med hele 137 millioner følgere - og dèt blir det business av! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at kjendiser og influensere tjener gode penger på sine sosiale medier, og feeden på både Instagram og Facebook er ofte spekket med reklameposter man tydelig ser at noen får betalt for.

Likevel ble vi en smule sjokkerte (!) da det amerikanske nettstedet TMZ presenterte Kim Kardashians inntekt per Instagrambilde.

Selveste Kim K er utvilsomt en av verdens mest kjente personer, og har da naturligvis en av verdens største Instagram-kontoer med hele 137 millioner følgere - og dèt blir det business av.

Millionbeløp

Summen for hvert bilde hun legger ut kan nemlig variere mellom alt fra 2,8 til 4,8 millioner norske kroner. Ja, for ETT bilde!

Dette kom frem etter at realitystjernen nylig beskyldte et amerikansk klesmerke for å ha brukt et bilde av henne ulovlig i en reklamekampanje - og saksøkte dem derfor for 46 millioner kroner. For å understreke hvor dyrt «ansiktet hennes er» påpekte hun hvor mye penger hun kan håve inn per post.

LES OGSÅ: Vi hadde nesten glemt at Kim Kardashian prøvde seg som artist i 2011

Populære søstre

Ifølge TMZ går det imidlertid rykter om at de summene hun har lagt frem i denne saken er det minste hun kan tjene, og at det stadig ligger en utbetaling på opp mot 10 millioner kroner for en post på Instagram.

Det at Kardashian/Jenner-søstrene er populære er det ingen tvil om, det har også flere forretninger rundt om i verden skjønt.

View this post on Instagram

Take notes 📝

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det har faktisk tatt så av at de sponsede postene de legger ut på Instagram utgjør 25 prosent av inntekten til søstrene. Det har Michael Heller, CEO av det digitale markedsføringsfirmaet Talent Resources, som tegner opp mange av avtalene til søstrene, tidligere avslørt til Us Weekly.

Heller forteller til ukebladet at produktene jentene reklamerer for ofte blir utsolgt kort tid etter at de deler det på Instagram.

- De velger bare merker som passer deres livsstil. De sier nei til mye, forteller Heller.

Reality

Tv-serien «Keeping Up The Kardashians» har åpnet mange dører for jentene. Både Kim og Kylie har startet sitt eget skjønnhetsmerke, noe som er grunnen til at de begge havnet på Forbes' liste over kjendisene med høyest inntekt - i verden.

Kim Kardashian West befant seg i 2017 på en 47. plass med en inntekt på cirka 45 millioner dollar (cirka 365 millioner norske kroner). Lillesøster Kylie tjente 41 millioner dollar (cirka 333 millioner norske kroner) i 2017, noe som ga henne en 59. plass.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer