Salma Hayek:

Salma Hayek (56) byr på aldringstegn: - La visdommen komme!

Skuespillerens nye bilde skaper engasjement.

SALMA HAYEK: Skuespilleren under filmfestivalen i Cannes, tidligere i år. Foto: Doug Peters/ NTB Scanpix.
SALMA HAYEK: Skuespilleren under filmfestivalen i Cannes, tidligere i år. Foto: Doug Peters/ NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til og med Salma Hayek (56) - den meksikansk-amerikanske skuespilleren kjent for sin evigvarende skjønnhet, avslørte nylig at også hun blir eldre.

I et bilde publisert på Instagram torsdag denne uka, sitter hun i bilen med solbrillene på toppen av hodet, med synlig grått hår i tinningene.

«Her er et tips til å dekke over hvitt hår uten å farge det... Ikke ha solbrillene på håret! La visdommen komme», skriver hun.

Jobber og er forelsket

Innlegget har foreløpig fått over seks millioner likerklikk, og mange turen kommentarer fra følgere som skriver at hun fortsatt er vakker, og at de faktisk elsker henne enda mer med hvitt hår.

«De vakreste kvinnene er de naturlige, og du er et perfekt eksempel,» kommenterer en av følgerne.

Å bli eldre var ikke helt som skuespilleren hadde forestilt seg. I et intervju med Glamour tidligere i år, sier 56-åringen at hun trodde det ville bety at hun verken skulle jobbe eller være forelsket mer.

- Men jeg jobber og jeg er forelsket, sier hun til magasinet.

- Jeg føler ikke at jeg har mistet min fleksibilitet, smidighet eller styrke.

Poserer i bikini

Det hersker liten tvil om at 56-åringen holder seg usedvanlig godt, og det virker som hun liker å vise det også. I et innlegg tidligere i juli poserer hun foran kamera i bikini.

«God #NasjonalBikiniDag! Kan du tro at bikinien bare har eksistert i rundt 77 år?! skrev hun.

Utover sine gode gener - er Hayek også kjent for sine skuespillertalenter. Hun har foreløpig spilt i rundt 30 filmer, og vært nominert til Oscar for sin tolkning av kunstneren Frida Kahlo i filmen «Frida», skrev KK tidligere.

GIFT: Salma Hayek og ektemannen François Henri Pinault har vært gift siden 2009. Her under Cannes festivalen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix / Pa Photos / Manuele Mangiarotti.
GIFT: Salma Hayek og ektemannen François Henri Pinault har vært gift siden 2009. Her under Cannes festivalen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix / Pa Photos / Manuele Mangiarotti. Vis mer

Privat er hun gift med milliardær François-Henri Pinault (61), som er sjef for luksusmote-selskapet Kering, og president for holdingselskapet Groupe Artémis.

Paret giftet seg på Valentinsdagen i 2009 og sammen har de datteren, Valentina.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer