Salma Hayek:

Salma Hayek hyller bikinien med nytt Instagram-bilde

- La oss håpe at de ikke forbyr den også, skriver 56-åringen.

SALMA HAYEK: Nå Salma Hayek Pinault har en lang karriere bak seg som skuespiller og har vunnet flere Oscar-statuetter. Men hun mener de største høydepunktene har skjedd etter hun fyllte 50 år. FOTO: NTB
SALMA HAYEK: Nå Salma Hayek Pinault har en lang karriere bak seg som skuespiller og har vunnet flere Oscar-statuetter. Men hun mener de største høydepunktene har skjedd etter hun fyllte 50 år. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Salma Hayek Pinault står opp for en skikkelig motesak i et innlegg på sin Instagram-profil. Der hyller hun en evig ung 77-åring: Nemlig bikinien.

Den meksikanske skuespilleren slo igjennom i 1989 da hun var med i såpeserien «Terasa» og utover 90- og 2000-tallet ble hun et navn og rege med i uttallige store filmproduksjoner, der i blant «Frida» og «Once Upon a Time in Mexico.»

Over 30 filmer er det blitt, men hun er ikke den som har forsvunnet fra rampelyset. Det er heller ikke ulikt henne å legge ut bilder av seg selv i badetøy. For to år siden slo hun sin egen rekord i likes med et superhot bikinibilde.

Det er liten tvil om at 56-åringen holder seg godt, og liker å vise det.

Kan være et spark?

Denne uken ønsket hun i tillegg å markere den nasjonale bikinidagen, for ja, den finnes, med et flott bilde av seg selv i en fargerik og mønstrete bikini ved et svømmebasseng.

For å toppe antrekket hadde hun på seg et par øredobber i gull og håret bakover i bølger.

«God #NasjonalBikiniDag! Kan du tro at bikinien bare har eksistert i rundt 77 år?! La oss håpe de ikke forbyr den også».

Det er litt usikkert hva hun sikter til når hun sier «forbyr den også», men det kan være et spark mot innstrammingene av abortloven i USA.

Hun har dessuten vært veldig aktiv i kampen mot vold mot kvinner og uttalt flere ganger viktigheten av at menn og kvinner er likeverdige.

Siden begynnelsen av sommeren har Frida-stjernen ofte tydd til Insagram for å vise glimt fra sin egen bikini-kolleksjon og i juni delte hun et avslappende bilde av seg selv iført en grå stringbikini fra om bord en båt.

Vil føle seg attraktiv

Hun har vært åpen om hvordan hun kontinuerlig forsøker å holde seg i god form etter at hun kom i 50-årene, samt de utfordringene som det å bli eldre byr på.

I et intervju med The Edit i 2017 sa hun at det var fristende å la være, men at hun fortsatt ønsket å føle seg attraktiv for mannen sin - den franske milliardæren Francois-Henri Pinault.

Mens hun reflekterte over skjønnhetsideealene i Hollywood, sa hun til Glamour i februar:

- Jeg ble fortalt at som en kvinnelig skuespiller, ender karrieren når du er rundt 30 år. Tenk på det! Jeg følte det sånn på den tiden og det er urettferdig. Hvis jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke trengte å bekymre meg fordi de beste karriere-øyeblikkene dine vil være skje når du har passert 50 år, så ville jeg blitt knust over å måtte vente så lenge.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer