Gift ved første blikk

Sandra ble «gift» med Kasper - så endret en uventet beskjed alt

- Det var så sykt mye krangling, og jeg føler at jeg har blitt fremstilt som en dramaqueen, noe jeg absolutt ikke er, sier Sandra Abrahamsen.

GIFT VED FØRSTE BLIKK: Sandra forteller at det var en påkjenning å være med i programmet. Foto: Privat
GIFT VED FØRSTE BLIKK: Sandra forteller at det var en påkjenning å være med i programmet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gift ved første blikk er i gang igjen, men denne sesongen er ganske annerledes fra tidligere. Parene blir matchet av TV-programmets eksperter, slik som før, men nå er ikke lenger ekteskapet juridisk bindende.

En av deltakerne som er med i denne sesongen, er Sandra Abrahamsen (24) fra Tønsberg. Hun forteller at en person fra produksjonen kom innom jobben hennes en dag, på jakt etter deltakere. Hun ble nysgjerrig på konseptet, og valgte å sende inn en søknad.

- Ut ifra hva jeg ble fortalt, tenkte jeg at det kunne bli spennende og gøy. Jeg var singel og tenkte: Ja, fader heller – jeg prøver.

Det nye konseptet var avgjørende

Sandra forteller at hun aldri hadde blitt med i programmet om det faktisk var juridisk bindende, så det nye konseptet var helt avgjørende for hennes del.

- Jeg tenkte ikke veldig mye på at vi faktisk giftet oss – det ble mer sånn at vi giftet oss først, og så tok vi datingen etterpå – helt motsatt av hva som er normalt.

NERVØS: Sandra forteller at hun var ekstremt nervøs før vielsen. Foto: Discovery
NERVØS: Sandra forteller at hun var ekstremt nervøs før vielsen. Foto: Discovery Vis mer

For å finne en god match, må ekspertene i programmet gjøre grundige intervjuer med deltakerne. Sandra følte at intervjuene gikk bra, men at de ikke var så omfattende som hun hadde trodd.

- Jeg følte ikke at de gikk så veldig i dybden, så jeg satt igjen med en følelse av at det kom til å bli litt vanskelig for dem å finne ut hva slags partner jeg ønsker og trenger. Akkurat den biten var ikke sånn kjempebra.

Dette svarer pressekontakt i Discovery, Ola-Magnus Svihus:

- Parene er matchet av det profesjonelle matchingfirmaet Venus og Mars, som har benyttet personlighetstester, utseendepreferanser og personlige intervjuer med alle deltakerne. I tillegg har vår parterapeut Benjamin Baarli Silseth deltatt i matchingen og gjennomført egne castingintervjuer sammen med produksjonen.

Ekstremt nervøs

Før bryllupet var Sandra ekstremt nervøs, og veldig spent på hva slags person ekspertene hadde klart å finne til henne, ut ifra det de hadde av informasjon.

- Jeg var veldig spent på om personlighet og utseende matchet det jeg søker etter.

Sandra ble gift med Kasper Hansen (22) fra Nannestad.

GIFT: Sandra og Kasper ble gift på TV, uten å ha møtt hverandre først. Foto: Discovery
GIFT: Sandra og Kasper ble gift på TV, uten å ha møtt hverandre først. Foto: Discovery Vis mer

- Hvordan var ditt førsteinntrykk av Kasper?

- Jeg tenkte først at han ikke var min type. Ikke i det hele tatt. Og ettersom tiden gikk, fant vi vel bare mer ut at vi ikke var en god match.

Allerede tidlig i prosessen oppsto det en krangel mellom Sandra og Kasper. Hun forteller at det hadde vært en lang dag, og at begge to var veldig slitne.

- Jeg ville ta det i et rolig tempo, men så følte jeg at Kasper var mer interessert i meg, enn jeg var i han, og da ble jeg litt skremt. Det førte til at jeg trakk meg veldig tilbake, så det ble en veldig uheldig kombinasjon.

Heftig krangel

Sandra forteller at de hadde en ganske heftig krangel på bryllupsreisen, som ikke har blitt vist på TV. Man får bare se et klipp hvor hun gråter og sier at hun vil hjem, på grunn av denne krangelen.

- Det som egentlig skjedde var at Kasper gikk fra hotellrommet og ble borte et par timer, så kom han tilbake og det ble enda mer drama og kaos. Jeg syntes oppførselen var barnslig, og ville bare vekk derfra.

- Det ble ikke slik du hadde sett for deg?

- Nei, ikke i det hele tatt, sier Sandra, og ler litt.

Kasper følte på det samme som Sandra:

- Jeg ville også hjem under bryllupsreisen, da vi kranglet så mye. Det var ikke noe trivelig.

TÅREVÅTT: Opplevelsen ble ikke helt slik Sandra hadde sett for seg. Foto: Discovery
TÅREVÅTT: Opplevelsen ble ikke helt slik Sandra hadde sett for seg. Foto: Discovery Vis mer

Slet med kommunikasjonen

Tønsberg-jenta forklarer at hun kom godt overens med flere av de andre deltakerne, men at fellesmiddager kunne være vanskelig da flere av de andre parene hadde det så fint, mens hun og Kasper slet med å få relasjonen til å fungere.

- De fleste parene hadde en slags enighet om hvordan de ville gå frem. Kasper og jeg kommuniserte dårlig, og hadde ikke avklart hvordan vi skulle gjøre det. Da vi satt der sammen med de andre, følte jeg meg litt tom.

Fikk en uventet beskjed

NB. Spoiler!

Selv om Kasper og Sandra hadde en trå start, begynte ting å løsne litt etter hvert. Da Sandra følte at de endelig begynte å komme overens, og faktisk hadde det veldig gøy sammen, kom det en uventet beskjed: Kasper valgte å trekke seg fra konkurransen av helsemessige årsaker.

- Hva skjedde?

- Jeg vet like lite som alle andre. Han sa at det var på grunn av helsemessige årsaker, men jeg ble jo veldig nysgjerrig på hva som skjedde. Jeg satt igjen med en følelse av at han dro hjem på grunn av oss eller meg, siden jeg ikke fikk svar.

Kasper ønsker ikke å tilføye noe mer om grunnen til at han trakk seg.

Sandra forteller videre at de to har snakket litt sammen etter at innspillingen var over, men at hun fortsatt ikke har fått vite noe mer om årsaken. Hun tolket det som at Kasper ønsket å møtes etter innspillingen, noe han mener ikke stemmer. I dag sier begge at det var riktig å gå hvert til sitt.

- Jeg innså at vi ikke er riktig match, og at jeg i så fall heller ville fortsatt med eksperimentet og fått hjelp av ekspertene, enn å prøve å finne ut av det på egen hånd. Det beste var å legge det dødt, sier Sandra.

INGEN GOD MATCH: Sandra og Kaspers forhold var relativt turbulent. Foto: Discovery
INGEN GOD MATCH: Sandra og Kaspers forhold var relativt turbulent. Foto: Discovery Vis mer

Ønsket å fortsette

- Hva tror du hadde skjedd om han ikke trakk seg?

- Det er vanskelig å si. Men jeg tenker at om vi ikke hadde fått romantiske følelser, kunne vi hatt det gøy og koselig som venner. Han er jo ung, og hadde kanskje hatt godt av å fortsette – man lærer jo veldig mye i en sånn prosess. Jeg hadde hatt veldig godt av det jeg også.

- Jeg er kun ett år yngre enn Sandra, så jeg synes det er leit at hun sier jeg er så ung, sier Kasper.

- Jeg mistet meg selv litt

Etter innspillingen var Sandra ganske sliten psykisk, og hun forteller at hun brukte ganske lang tid på å komme seg igjen.

- Jeg mistet meg selv litt. Det var så sykt mye krangling, og jeg føler at jeg har blitt fremstilt som en dramaqueen, noe jeg absolutt ikke er.

Hun forteller at det var vanskelig å se at resten av gjengen fortsatte på eksperimentet, uten at hun fikk være med videre.

- Jeg satt igjen med en følelse av at jeg hele tiden gikk glipp av noe. Men det var nok bra at jeg kom meg hjem, og tilbake til gamle rutiner.

KAN PRØVE IGJEN: Sandra er ikke fremmed for å date på TV igjen. Foto: Privat
KAN PRØVE IGJEN: Sandra er ikke fremmed for å date på TV igjen. Foto: Privat Vis mer

Ikke fremmed for å prøve igjen

Innspillingen startet for et halvt år siden. Sandra forteller at hun ikke har vært på date siden.

- Jeg måtte fokusere på meg selv. Men dersom jeg treffer en fin fyr nå, er jeg veldig åpen for å bli bedre kjent.

- Kunne du ha vært med på noe lignende igjen?

- Ja, jeg kunne faktisk det. Jeg har fått litt sansen for TV-greiene. Jeg kunne ikke blitt med på Paradise, liksom, men dating-programmer kunne jeg fint sagt ja til. «Gift ved første blikk» var utfordrende og turbulent, men samtidig en veldig spennende og lærerik opplevelse jeg ikke ville være foruten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer