Beforeigners

Santelmann levde på 4500 kilokalorier om dagen

- Jeg måtte spise tre ganger mer enn det jeg pleier å spise, sier Beforeigners-aktuelle Tobias Santelmann til KK.

BEFOREIGNERS: Tobias Santelmann er aktuell i den første norske HBO-serien Beforeigners. FOTO: Helge Brekke // HBO Max
BEFOREIGNERS: Tobias Santelmann er aktuell i den første norske HBO-serien Beforeigners. FOTO: Helge Brekke // HBO Max Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Tobias Santelmann (41) er én av flere norske og internasjonale skuespillere vi får se i sesong to av den populære norske HBO-serien Beforeigners.

41-åringen har rollen som kong Olav den hellige, og var så vidt å se i første sesong. Nå får han utfolde seg mer i historien, og er en sentral karakter i scifi-krimserien som har tatt verden med storm.

Tobias Santelmann, kjent fra TV-serier som Exit Atlantic Crossing og The Last Kingdom, spiller side om side med svenske Hedda Stiernstedt (33) - som har gjort seg bemerket her til lands i TV-serien Vår tid er nå og den norske filmen Fjolls til fjells.

Vi møtte Hedda og Tobias i forbindelse med presselanseringen av Beforeigners sesong 2, og de har bare lovord å si om hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer