Gift ved første blikk

Sara og Joakim: - Gøy å bevise at konseptet fungerer

Så mange av de totalt 18 parene har holdt sammen.

GIFT VED FØRSTE BLIKK: Sara og Joakim viser at konseptet kan fungere. Men de er skeptiske til den nye versjonen. Foto: TV Norge
GIFT VED FØRSTE BLIKK: Sara og Joakim viser at konseptet kan fungere. Men de er skeptiske til den nye versjonen. Foto: TV Norge Vis mer
Publisert

«Gift ved første blikk» sesong syv, som går på TV i disse dager, kom i en helt ny forpakning enn vi er vant med fra tidligere sesonger. Programmet kom først på TV i 2014, hvor tre par giftet seg.

Siden den gang, har 18 par giftet seg, gjennom seks sesonger. De fleste endte med å skille seg ganske raskt, men det er ett par som fortsatt holder sammen. Sara Jansson Mäkiperä (34) og Joakim Aleksander Mäkiperä (44) ble gift i 2018, og i 2019 kom datteren deres til verden.

Den første «Gift ved første blikk»-babyen som kom til verden, tilhører Annabelle og Vebjørn Tveiterås, som ble gift i den første sesongen av TV-serien. Paret gikk hvert til sitt i 2019, etter fem år sammen.

- Aldri angret

Det er nesten ti år siden Annabelle deltok i TV-programmet.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg turte å melde meg på! Den ureddheten jeg hadde da, har jeg mistet etter at jeg ble mamma. Men for en opplevelse det var! Og uten deltakelsen hadde jeg aldri blitt mamma til Amanda, så jeg har aldri angret, sier hun til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer