Sara Jessica Parker

Sarah Jessica Parker (51) vender endelig tilbake til TV-skjermen i ny serie

Til høsten kan du se henne i den nye HBO-serien «Divorce».

SPILLER I NY TV-SERIE: Sarah Jessica Parker vil bli å se på Tv-skjermen i den nye serien "Divorce".  Foto: DPA
SPILLER I NY TV-SERIE: Sarah Jessica Parker vil bli å se på Tv-skjermen i den nye serien "Divorce". Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått 12 år siden vi så Sarah Jessica Parker (51) som Carrie Bradshaw i HBO-serien «Sex and the City» (Sex og singelliv). Hun har siden vært å se i filmer som «The Family Stone», «Mambo» og «Did You Hear About the Morgans?», i tillegg til de to filmversjonene av førstnevnte seriesuksess. Vi har lenge spekulert i om det vil bli en tredje «Sex og singelliv»-film, men nylig avkreftet Kim Cattrall (59) ryktene om dette. 

Nå er imidlertid Parker klar for sin neste rolle på HBO. Stjernen har nemlig en av hovedrollene i nysatsingen «Divorce», som har premiere til høsten.

LES OGSÅ: Få en sniktitt hjemme hos Sarah Jessica Parker

I serien følger vi Parkers karakter Frances, som beskrives som en kvinne som plutselig begynner å revurdere livet og ekteskapet sitt, men som finner ut at det å få en ny start er vanskeligere enn hun trodde.

Thomas Haden Church (56), som er kjent fra filmer som «Sideways», «We Bought a Zoo» og «Spider-Man 3», skal spille hennes ektemann, Robert, som blir overrasket over konas perspektiv på ekteskapet deres. Som i «Sex og Singelliv» vil også denne serien finne sted i New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer