«Sex and the City»

Sarah Jessica Parker delte «Sex og singelliv»-gjenforeningsbilde

Se det første bildet fra settet.

GJENFORENT: Tre av de fire venninnene gjenforenes i den nye «Sex og singelliv»-serien. FOTO: Stills/REX
GJENFORENT: Tre av de fire venninnene gjenforenes i den nye «Sex og singelliv»-serien. FOTO: Stills/REX Vis mer
Publisert

For mange var det svært gode nyheter da ryktene som allerede hadde versert en stund endelig ble bekreftet i januar i år: Det blir et gjensyn med «Sex og singelliv». Serien, som rullet over norske tv-skjermer fra 1998 til 2004, får nå altså et comeback med både Carrie, Miranda og Charlotte på rollelisten. Minus Samantha.

Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i serien, takket nemlig nei til oppfølgeren. Det kom imidlertid ikke som noen stor overraskelse, hennes noe lunkne forhold til Sarah Jessica Parker (Carrie) tatt i betraktning. Men med videre er også Chris Noth i rollen som Mr. Big og mest sannsynlig også John Corbett (Aiden).

Gjenforent

Om det blir «Sex og singelliv» uten Samantha er et legitimt spørsmål, men de tre andre ser likevel ut til å trives med gjenforeningen. Nylig delte nemlig Sarah Jessica Parker det første bildet fra settet av seg, Cynthia Nixon og Kristin Davis.

«Sammen igjen», skrev Parker til bildet som viser henne med armene rundt de to venninnene. Også Cynthia Nixon delte bildet med caption: «Vennskap går aldri av moten». Kristin Davis kommenterte: «Elsker deg for alltid og evig».

Nye fjes

Den for mange etterlengtede oppfølgeren til den prisvinnende tv-serien har fått navnet «And Just Like That...», og skal ta for seg venninnenes liv i New York nå som de er i femtiårene. Det skjer over 20 år etter at suksesserien først hadde premiere.

Med er også noen nye fjes, blant annet Sara Ramirez, kjent fra «Grey's Anatomy», i rollen som Che Diaz. Hun blir med det seriens første ikke-binære rollefigur.

«And Just Like That…» har enda ikke fått premieredato, men vil bestå av ti episoder på 30-minutter og streames på HBO Max.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer