Sarah Jessica Parker raser etter offentlig trakassering

- Over et tiår med den samme usanne og skammelige ryktespredningen.

RASER: «Sex og singelliv»-skuespiller Sarah Jessica Parker langer ut mot det amerikanske tabloidmagasinet The National Enquirer, som hun mener fabrikkerer falske historier om henne og familien. FOTO: NTB Scanpix
RASER: «Sex og singelliv»-skuespiller Sarah Jessica Parker langer ut mot det amerikanske tabloidmagasinet The National Enquirer, som hun mener fabrikkerer falske historier om henne og familien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

19. mai 2019 kan «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (54) feire 22 års ekteskap med ektemannen Matthew Broderick (57). De giftet seg nemlig i en sivil seremoni i en synagoge på Lower East Side på Manhattan 19. mai 1997.

Skuespillerekteparet har etter hvert fått tre barn, ett biologisk og to tvillinger født ved hjelp av surrogatmor, og lever et tilsynelatende lykkelig familieliv i New York.

Nok var derfor nok for «Sex og singelliv»-stjernen, som få dager før bryllupsjubileet postet et illsint innlegg på sin offisielle Instagram-profil, hvor hun sier at hun nå har sett seg mektig lei av tabloidmagasinet The National Enquirer - som hun mener fabrikkerer falske historier om henne og familien.

Denne gangen handlet historien om at ekteparet skulle ha kranglet åpenlyst på en restaurant i London, fordi han tilbringer for mye tid borte fra barna og kona. En historie som Sarah Jessica altså mener er fabrikkert.

- Det var ingen «skrikekonkurranse»

«Akkurat som bestilt. Over et tiår med den samme usanne og skammelige ryktespredningen. Som vanlig, dager før vårt jubileum den 19. mai, gjør The National Enquirer sitt ytterste for å fabrikkere og undergrave. Denne gangen, noen herlige fire dager med ektemannen min i London. Det var ingen «skrikekonkurranse», slik det ble hevdet at vi gjorde i en restaurant eller på gaten. Det var ingen ingen konfrontasjon om hans opphold i London, slik det blir hevdet. Barna mine og jeg er enormt stolt av jobben han gjør.».

«Etter å ha tenkt nøye gjennom det, har jeg kommet frem til at ønsker å publisere et av de typiske brevene jeg får fra disse folka. Som om sannheten, en respons eller kommentar fra meg eller mine PR-folk, hadde hatt noe å si for det de truer med å «rapportere».».

«Hei, National Enquirer og deres søsterpublikasjoner, hvorfor ikke heller feire 22 års ekteskap og et forhold som har vart i 27 år? Fordi, til tross for deres endeløse trakassering og bortkastede blekk, så har vi nå snart oppnådd tre tiår med kjærlighet, forpliktelse, respekt, familie og hjem. Der har dere «scoopet» deres fra en «pålitelig kilde». #Tabloidharassment».

Flere av Sarah Jessica Parkers kjendisvenner viser sin støtte i kommentarfeltet på Instagram-innlegget, og Willie Garson (55) - som spilte Carrie Bradshaws homofile bestevenn Stanford Blatch i «Sex og singelliv» - skriver følgende:

«Kjære National Enquirer: Denne kjærlige familien tar vare på hverandre, er fantastiske venner for mange, og støtter både oss og hverandre betingelsesløst. (...) Prøv å finn et annet sted å slå, eller noen andre å lyve om.».

Skuespillerne Demi Moore (56) og Gwyneth Paltrow (46), og modell Linda Evangelista (54), har også vist sin støtte i kommentarfeltet.

«Dette er fantastisk, absolutt perfeksjon!!», skriver Moore.

«Brilliant!» skriver Paltrow, mens Evangelista viser sin støtte med flere hjerteemojis.

Foreløpig har ikke The National Enquirer kommentert Sarah Jessica Parkers Instagram-innlegg.

Se Sarah Jessica Parkers beste øyeblikk på den røde løperen i videoen under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer