Sex og singelliv:

Sarah Jessica Parkers genistrek «reddet» serien

Kostymedesignerne avslører detaljer i eksklusivt intervju med KK.

SEX OG SINGELLIV: Spente SATC-fans kan endelig lene seg tilbake i sofaen og nyte gjenforeningen av vår favoritt-venninnegjeng. FOTO: HBO
SEX OG SINGELLIV: Spente SATC-fans kan endelig lene seg tilbake i sofaen og nyte gjenforeningen av vår favoritt-venninnegjeng. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Den store dagen er her! Mens noen teller ned til jul har andre telt ned til premieren av den nye Sex og singelliv-serien And Just Like that, og ventetiden er endelig omme. KK har gjort et eksklusivt intervju med kostymedesignerne bak de ikoniske antrekkene, og forventingene ble om mulig enda høyere etter den samtalen.

Nesten 20 år har gått siden den siste Sex og singelliv-episoden ble visst på TV-skjermer over hele verden, og mye har skjedd med venninnene Carrie, Miranda og Charlotte siden den gang.

Likevel kan kostymedesignerne Molly Rogers og Danny Santiago røpe at enkelte ting ikke har forandret helt seg siden sist vi så venninnegjengen - nemlig garderoben til moteikonet Carrie Bradshaw!

Og her har skuespiller Sarah Jessica Parker hatt en viktig finger med i spillet for at garderoben, som fansen har store forventninger til, står til stil med originalserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer