Savannah Phillips:

Savannah (7) stjal glansen fra hertuginne Meghans slottsbalkongdebut!

Prins Georges tremenning Savannah Phillips lagde ablegøyer på slottsbalkongen på Buckingham Palace.

SAVANNAH PHILLIPS: Prins Georges tre år eldre tremenning Savannah Phillips lagde ablegøyer på slottsbalkongen på Buckingham Palace under dronning Elizabeths årlige fødselsdagsparade i juni. Prinsen tok det hele med et smil! FOTO: NTB Scanpix
SAVANNAH PHILLIPS: Prins Georges tre år eldre tremenning Savannah Phillips lagde ablegøyer på slottsbalkongen på Buckingham Palace under dronning Elizabeths årlige fødselsdagsparade i juni. Prinsen tok det hele med et smil! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trodde kanskje prins Sverre Magnus (12) var kongen av slottsbalkongskrøner? Tro om igjen! I midten av juni var det nemlig duket for den tradisjonsrike tilstelningen Trooping the Colour i England, i forbindelse med dronning Elizabeths årlige fødselsdagsparade. I slutten av april fylte hun 92 år.

Arrangementet var også hertuginne Meghans (36) debut på slottsbalkongen på Buckingham Palace, men det var ikke den nygifte hertuginnen av Sussex som fikk mest oppmerksomhet - dét var det prins George (4) og prinsesse Charlottes (3) tremenning Savannah Phillips (7) som fikk!

De tre sjarmtrollene var i ekstase da jagerflyene fløy over Buckingham Palace, men på et tidspunkt benyttet syvåringen anledningen til å hysje på sin tre år yngre tremenning og la også hånden over munnen hans for at han skulle være stille. Den søte prinsen, som en dag skal bli konge av Storbritannia, tok det hele med et smil og fortsatte å hygge seg i lag med tremenningen og lillesøsteren.

STJAL SHOWET: På et tidspunkt la Savannah Phillips en hånd over munnen til tremenningen prins George for å signalisere at han skulle være stille. Det er ingen tvil om at de to er blitt gode venner! FOTO: NTB Scanpix
STJAL SHOWET: På et tidspunkt la Savannah Phillips en hånd over munnen til tremenningen prins George for å signalisere at han skulle være stille. Det er ingen tvil om at de to er blitt gode venner! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan svarer på rasismehetsen

Dramatisk på slottsbalkongen da prinsesse Charlotte tippet bakover

Men det var ikke bare latter og moro som preget festlighetene på slottsbalkongen - lille prinsesse Charlotte ble litt for ivrig og tippet bakover, men mamma hertuginne Kate (36) var raskt på pletten og sørget for at prinsessen kom seg på beina igjen.

Prinsesse Charlotte ble litt satt ut av hele situasjonen, og begynte å gråte. Da var det nok godt å ha mammas trøstende favn i umiddelbar nærhet. Det tok ikke lang tid før prinsessen igjen var i lystig lek med sin storebror og kusine.

I MAMMAS FAVN: Prinsesse Charlotte fikk seg nok en liten støkk da hun snublet og falt bakover på slottsbalkongen, men mamma hertuginne Kate var raskt på pletten og trøstet datteren. FOTO: NTB Scanpix
I MAMMAS FAVN: Prinsesse Charlotte fikk seg nok en liten støkk da hun snublet og falt bakover på slottsbalkongen, men mamma hertuginne Kate var raskt på pletten og trøstet datteren. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Savannah Phillips er dronning Elizabeths eldste oldebarn, og er den eldste datteren til Autumn (40) og Peter Phillips (40) - som er prinsesse Annes (67) sønn. Også lillesøsteren Isla Phillips (6) var med på slottsbalkongen.

Men til tross for at det var jubilantens oldebarn som stjal showet lørdag formiddag, var det umulig å ikke ta øynene vekk fra nygifte hertuginne Meghan. Hun og ektemannen prins Harry har akkurat kommet tilbake fra bryllupsreise (hvis destinasjon fremdeles er en godt bevart hemmelighet), og paret så forelsket ut der de sto på bakerste rad.

Hertuginne Meghan, som jo var skuespiller før hun giftet seg med prinsen i mai, tok balkongdebuten på strak arm - hun vinket og smilte om kapp med ektemannen og resten av kongefamiliens medlemmer, og det er tydelig at hun har god støtte i sin ektemann prins Harry.

Se flere bilder fra Trooping the Colour-tilstelningen under:

LES OGSÅ: Meghan Markles bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Firerbanden lagde ablegøyer mens prins William spilte polokamp

Dagen etter, på prins Philips 97-årsdag, var det duket for nok en royal tilstelning da prins William (35) deltok på veldedighetsarrangementet Maserati Royal Charity Polo Trophy i Tetbury i England.

Dette var av en litt mer uhøytidelig karakter, og hertuginne Kate hygget seg på gressplenen sammen med barna prins George og prinsesse Charlotte - og også her var tremenningene Savannah og Isla med.

Det er ingen tvil om at de to jentene kommer godt overens med sine royale tremenninger. Mens prins William spilte polokamp lagde firerbanden nok en gang ablegøyer - denne gangen på gressplenen. Hertugparets yngste barn, prins Louis (født 23. april), var ikke med på arrangementet.

Se bilder fra polokampen under:

LES OGSÅ: Slik kapret Meghan Marke prins Harrys hjerte

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer