Bafta Awards

Se alle antrekkene fra BAFTA Awards

Hertuginne Kate er tilbake på den røde BAFTA-løperen for første gang siden 2011.

BAFTA AWARDS: Hertuginne Kate og prins Williams oppmøte stjal all oppmerksomhet. Foto: DPA
BAFTA AWARDS: Hertuginne Kate og prins Williams oppmøte stjal all oppmerksomhet. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginnen av Cambridge (35) har ikke satt stiletthælene sine på den røde løperen til BAFTA Awards siden 2011, men i går var hun tilbake. I en sort «off shoulder»-kjole med blomstrete print fra Alexander McQueen strålte 35-åringen. Kate har flere ganger brukt kjoler fra Alexander McQueen, designet av Sarah Burton. Blant annet da hun og prins William (34) giftet seg i 2011. 

Det at hertuginnen møtte opp på den britiske utdelingen fikk fart på kameraene til fotografene - til tross for alle de andre stjernene som hadde møtt opp. Blant annet Meryl Streep (67), Emma Stone (28), Penelope Cruz (42) og Naomi Harris (40). Daily Mail skriver nemlig at de bak BAFTA Awards var bekymret dersom Kate bestemte seg for å møte opp. De mente nemlig at hun kom til å ta fokuset bort fra de nominert. Og vi kan vil egentlig si at det ble slik.

LES OGSÅ: Heidi Klum kom i kveldens korteste (og mest gjennomsiktige!) kjole

Antrekkene fra BAFTA-festen

Samtidig som den britiske prisutdelingen sparkes i gang, var det også full fest i solfylte California. En av årets største prisutdelinger Grammy Awards fant nemlig sted i Los Angeles natt til mandag, norsk tid, og stjerner som Beyoncé (35), Adele (28), Rihanna (28) og Lady Gaga (30) hadde møtt opp. Beyoncé fikk mye oppmerksomhet for sin voksende babymage som så fint ble fremhevet i TO kjoler av den norske designeren Peter Dundas. Heia, Norge!

Adele stjal også mye fokus, men ikke bare for sin lekre Givenchy-kjole. Hun holdt nemlig en ganske så rørende tale du bare må høre her. Selv om mye skjedde under årets Grammy Awards, var det i England de lekre antrekkene befant seg. Emma Stone var så vakker i en kjole med tilhørende bukse fra Chanel, Sophie Turner (20) så som alltid like flott ut i Louis Vuitton, mens Caitriona Balfe (37) og Naomi Harris lekte seg med sterke farger og lekne utførelser i sine kreasjoner. Du kan se alle kjolene rett her under!

LES OGSÅ: Sjekk ut disse hysteriske antrekkene fra fjorårets Grammy Awards!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer