Critics' Choice Awards

Se alle bildene fra Critics' Choice Awards

Gal Gadot mottok stor pris og syvåring stjal showet!

CRITICS' CHOICE AWARDS: Big Little Lies-damene strålte på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix
CRITICS' CHOICE AWARDS: Big Little Lies-damene strålte på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er fylt med den ene prisutdelingen etter den andre. Først ut i det nye året var Golden Globes. Årets utdeling ble ganske så annerledes enn de tidligere. Denne gangen handlet årets røde løper for Golden Globes om litt mer enn glitter, glam og prestasjoner.

Hollywood-stjernene viste sin støtte til alle som har blitt utsatt for seksuell trakassering i bransjen, ved å kle seg i sort. Flere hadde også tatt på seg en pins for anledningen som hadde ordene «Time's Up» trykket på seg.

- Hashtagene #whywewearblack og #timesup har fulgt #metoo og blitt flittig brukt av stjernene både før og under Golden Globes, som en protestaksjon mot seksuell trakassering av kvinner. I fjor sto The Weinstein Group for en av de største, mest ettertraktede etterfestene på GG, det gjør de nok aldri mer. Men selv om de store stjernene i flertall valgte svart, var det allikevel mange vakre kjoler å glede seg over for oss entusiaster. Se alle kjolene fra Golden Globes her.

LES OGSÅ: Stjernesminkør deler sine beste øyeskyggetips!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer