Critics' Choice Awards

Se alle bildene fra Critics' Choice Awards

Gal Gadot mottok stor pris og syvåring stjal showet!

CRITICS' CHOICE AWARDS: Big Little Lies-damene strålte på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix
CRITICS' CHOICE AWARDS: Big Little Lies-damene strålte på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er fylt med den ene prisutdelingen etter den andre. Først ut i det nye året var Golden Globes. Årets utdeling ble ganske så annerledes enn de tidligere. Denne gangen handlet årets røde løper for Golden Globes om litt mer enn glitter, glam og prestasjoner.

Hollywood-stjernene viste sin støtte til alle som har blitt utsatt for seksuell trakassering i bransjen, ved å kle seg i sort. Flere hadde også tatt på seg en pins for anledningen som hadde ordene «Time's Up» trykket på seg.

- Hashtagene #whywewearblack og #timesup har fulgt #metoo og blitt flittig brukt av stjernene både før og under Golden Globes, som en protestaksjon mot seksuell trakassering av kvinner. I fjor sto The Weinstein Group for en av de største, mest ettertraktede etterfestene på GG, det gjør de nok aldri mer. Men selv om de store stjernene i flertall valgte svart, var det allikevel mange vakre kjoler å glede seg over for oss entusiaster. Se alle kjolene fra Golden Globes her.

LES OGSÅ: Stjernesminkør deler sine beste øyeskyggetips!

Ingen kleskode denne gang

Selv om det var noen som også hadde gått for en sort variant under årets Critics' Choice Awards, var det ikke samme kleskode under prisutdelingen som gikk av stabelen 11. januar. Flere av verdens største filmstjerner hadde møtt opp på den røde, vel, i dette tilfellet blå løperen.

Blant dem var «Big Little Lies»-stjernene Nicole Kidman (50) og Reese Witherspoon (41), «Wonder Woman»-hovedrollen Gal Gadot (32), Angelina Jolie (42), Jessica Chastain (40) og Emilia Clarke (31). Både Witherspoon og Clarke fortsatte med sorte antrekk for anledningen, mens Kidman, Gadot, Jolie og Chastain gikk for noe langt mer iøynefallende.

Men øverst på listen vår for kveldens best kledde, finner du også de unge stjernene Yara Shahidi (17) og Saoirse Ronan (23). Sistnevnte gikk for en beige kjole med glitrende detaljer, og toppet det hele med et par mørke lepper.

LES OGSÅ: 8 trendy designervesker som er på salg

Stjal showet

Men det var ikke bare kveldens antrekk som sto i fokus. I tillegg til å stråle på den røde løperen, mottok Gal Gadot prisen #SeeHer. Denne prisen deles ut til kvinner i filmindustrien som bryter grenser og setter fokus på det å skildre kvinner på en nøyaktig måte.

«Jeg vil dele denne prisen med alle kvinner og menn som står for det som er rett og som står for de som ikke kan si noe selv. Mitt løfte til dere er at jeg aldri skal tie stille», sa Gadot i talen sin som nå hylles verden over.

Men det var en annen skuespiller som fikk mye oppmerksomhet under pristudelingen. Syv år gamle Brooklynn Prince vant prisen «Best Young Performer» for rollen sin i «The Florida Project». Da hun gikk opp på scenen for å motta prisen ble det mange inntrykk for den unge skuespilleren som måtte felle et par tårer da hun fikk prisen i hånda.

LES OGSÅ: «Hver gang vi møtes»-aktuelle Tone Damli: - Jeg forteller nok mer enn jeg noen gang har fortalt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer