Oscar-etterfest:

Se antrekkene fra den glamorøse etterfesten

Etter nattens Oscar-utdeling samlet kjendisene seg til en stor fest på Vanity Fairs årlige etterfest.

AFTERPARTY: Årets Vanity Fair fest fyller 26 år. Her viser skuespiller Regina King (49) seg fram. FOTO: NTB Scanpix.
AFTERPARTY: Årets Vanity Fair fest fyller 26 år. Her viser skuespiller Regina King (49) seg fram. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

I natt var det duket for det som for mange er årets høydepunkt, nemlig Oscar-utdelingen 2020. På den røde løperen dukket det opp mange kjendiser, og det var faktisk også to norske damer som tok del i den prestisjefylte kvelden.

Etter at prisene ble delt ut var det klart for den årlige etterfesten arrangert av magasinet Vanity Fair. Ikke bare er dette en fest spekket med glam og kjendiser, men festen er også den dyreste noen gang ifølge nettstedet Insider, med en billettpris på 105 000 dollar - noe som tilsvarer nærmere 970 000 kroner.

På gjestelista finner vi flere kjente navn, som blant annet Kim Kardashian West (39) med mann Kanye West (42), Chrissy Teigen (34) og Jessica Alba (38).

Se hva kjendisene hadde på seg på den stjernespekkede festen lengre ned i saken!

Jenner/Kardashian oppmøte

Kylie Jenner (22) var den eneste av de to Jenner søstrene som dukket opp på Vanity Fairs etterfest, da søsteren Kendall Jenner (24) var i New York for et modelloppdrag ifølge Elle. Den yngste Jenner-søsteren glitret på vei inn til festen med en tettsittende mørkeblå kjole fra designermerket Ralph and Russo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer