LIKE VAKKER: Britney har vært én av verdens største popstjerner i mer enn ti år, men ser likevel like bra ut som hun gjorde i starten av karrieren. Foto: Reuters
LIKE VAKKER: Britney har vært én av verdens største popstjerner i mer enn ti år, men ser likevel like bra ut som hun gjorde i starten av karrieren. Foto: Reuters Vis mer

Britney Spears

Se brennheite Britney i ny video

Den 34 år gamle popstjernen er mer sexy enn noensinne.

Britney Spears (34) fikk sitt store gjennombrudd allerede i 1999 med debutalbumet «... Baby One More Time». Deretter serverte blondinen hit på hit, og ble fort kjent som verdens ubestridte pop-prinsesse. I dag, 17 år senere, holder hun fortsatt konserter for tusenvis av publikummere og generer enorm oppmerksomhet.

Dermed er det kanskje ikke så rart at tre videoer stjernen la ut på sin Instagram-konto for noen timer sammen, nå tar helt av på nettet. I klippene viser Britney seg frem i en (minimal!) svart bikini, mens hun danser forførende til låten «S.O.B.» av Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.

Foreløpig er det ingen som vet hva videoene skal brukes til – det spekuleres i om det kan være promo for Las Vegas-konsertene hennes eller en teaser for en ny musikkvideo –, men det ser ikke ut til å bry den ivrige fansen. «Du er sååå heit», «Jeg håper jeg ser sånn ut som 34-åring», «Du blir bare bedre og bedre med tiden», lyder noen av kommentarene på Instagram. Se klippene under annonsen.

LES OGSÅ: Lille Claires (3) sangvideo tar verden med storm

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: