<strong>LIKE VAKKER:</strong> Britney har vært én av verdens største popstjerner i mer enn ti år, men ser likevel like bra ut som hun gjorde i starten av karrieren. Foto: Reuters
LIKE VAKKER: Britney har vært én av verdens største popstjerner i mer enn ti år, men ser likevel like bra ut som hun gjorde i starten av karrieren. Foto: Reuters Vis mer

Britney Spears

Se brennheite Britney i ny video

Den 34 år gamle popstjernen er mer sexy enn noensinne.

Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (34) fikk sitt store gjennombrudd allerede i 1999 med debutalbumet «... Baby One More Time». Deretter serverte blondinen hit på hit, og ble fort kjent som verdens ubestridte pop-prinsesse. I dag, 17 år senere, holder hun fortsatt konserter for tusenvis av publikummere og generer enorm oppmerksomhet.

Dermed er det kanskje ikke så rart at tre videoer stjernen la ut på sin Instagram-konto for noen timer sammen, nå tar helt av på nettet. I klippene viser Britney seg frem i en (minimal!) svart bikini, mens hun danser forførende til låten «S.O.B.» av Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.

Foreløpig er det ingen som vet hva videoene skal brukes til – det spekuleres i om det kan være promo for Las Vegas-konsertene hennes eller en teaser for en ny musikkvideo –, men det ser ikke ut til å bry den ivrige fansen. «Du er sååå heit», «Jeg håper jeg ser sånn ut som 34-åring», «Du blir bare bedre og bedre med tiden», lyder noen av kommentarene på Instagram. Se klippene under annonsen.

LES OGSÅ: Lille Claires (3) sangvideo tar verden med storm

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer