Bruce Willis

Se Bruce Willis' rørende reaksjon på bursdagssangen

Familien og ekskona hyllet den demensrammede skuespilleren på 68-årsdagen.

BRUCE WILLIS: Da den tidligere action-stjerna Bruce Willis fylte 68 år i mars 2023, feiret familien og ekskona ham med bursdagssang og kake. Bruce selv dansen og blåste ut lysene. Her et bilde fra 2017. FOTO: DOMINICK REUTER / AFP, NTB
BRUCE WILLIS: Da den tidligere action-stjerna Bruce Willis fylte 68 år i mars 2023, feiret familien og ekskona ham med bursdagssang og kake. Bruce selv dansen og blåste ut lysene. Her et bilde fra 2017. FOTO: DOMINICK REUTER / AFP, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da actionstjerna Bruce Willis i mars 2023 fylte 68 år, var familien samlet for å hedre ham, deriblant Bruce' døtre og kona Emma Heming Willis. Blant gjestene var også ekskona Demi Moore, som Bruce har tre døtre med, og i et innlegg på Instagram deler Moore en video av bursdagsselskapet, der hele familien synger bursdagssangen for Bruce Willis.

I 2022 ble det kjent at Bruce Willis led av afasi, og senere kom bekreftelsen på at han har fått diagnosen demens. Familien har uttrykt sin sorg over diagnosen, men slått ring om Bruce og vist ham sin fulle støtte.

– Jeg elsker deg

I innlegget på Instagram gratulerer Demi Moore eksmannen med dagen, og sier at hun er så glad for at de kunne feire sammen:

– Jeg elsker deg, og jeg elsker familien vår. Takk alle sammen for all kjærlighet og gode ønsker. Vi kan alle sammen føle det

Kona med rørende video

I forbindelse med bursdagsfeiringen la også Bruce' kone Emma Heming Willis ut et innlegg på Instagram, der hun skriver hvor høyt hun elsker mannen sin, fulgt av en rørende video med høydepunkter fra livet deres sammen:

– Han er ren kjærlighet. Han er så elsket. Og jeg kommer alltid til å elske ham. Gratulerer med dagen, min kjære.

Hun fortsetter med å si at de ber for Bruce, og at han vil føle alle gode vibrasjoner, ettersom han er en følsom sjel født i fiskenes tegn.

– Tusen takk for at dere elsker ham, og bryr dere om ham.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer