Trailer:

Se den aller første smakebiten på siste sesong av «Game of Thrones»

Vinteren er her!

PUBLIKUMSFAVORITTER: Daenerys Targaryen og Jon Snow er to av karaktene fansen må ta et endelig farvel med i åttende «Game of Thrones»-sesong. FOTO: HBO
PUBLIKUMSFAVORITTER: Daenerys Targaryen og Jon Snow er to av karaktene fansen må ta et endelig farvel med i åttende «Game of Thrones»-sesong. FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Game of Thrones» har blitt en av de mest populære TV-seriene gjennom tidene. Ikke så rart, synes vi; David Benioff og D. B. Weiss’ braksuksess gir sitt enorme publikum en perfekt (og helt unik) blanding av råskap, intriger og kjærlighet, med innslag av eventyrlige spesialeffekter.

Nettopp derfor, fordi serien er folkets storfavoritt, er det mange som nå sitter med nokså heftige «Game of Thrones»-abstinenser. Tenk, sist vi så karakterene – noen elsker vi, noen hater vi såpass mye at vi rynker litt på nesen når skuespillerne som portretterer dem dukker opp på rød løper – var i august i fjor!

Funfact: Siste episode av sesong syv ble sett av ble sett av 16.5 millioner mennesker.

Siden den gang har det vært stille fra skaperne av serien, samtidig som det har vært store oppslag i mediene om hemmelighetskremmeriet rundt «Game of Thrones» kommende – og aller siste – sesong.

Det mangler nemlig ikke på verken fans og journalister som gjentatte ganger har prøvd å komme seg nær innspillingsstedene i håp om å få et glimt av noe som kan avsløre handlingen. Regissør David Nutter har selv kalt de spektakulære sikkerhetstiltakene «praktisk talt Gestapo» ovenfor Huffington Post.

LES OGSÅ: Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne egentlig ut

Nå nærmer dog tiden for å legge alle kortene på bordet seg med storm(born)skritt: Åttende sesong har nemlig premiere i april, og nå er første teaser endelig sluppet!

I den 54 sekunder lange snutten ser vi is bre seg utover én side av skjermen, samtidig som figurer av en ulv og en drage fryser, mens den andre siden – og en løve – står i fyr og flamme.

Det endelige utfallet av krigen mellom is og ild kommer altså snart, og kjenner vi forfatter George R. R. Martin rett, blir det nok ikke som vi forventer...

Se første smakebit på siste sesong:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer