ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet!  Foto: Skjermdump YouTube
ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet! Foto: Skjermdump YouTube Vis mer

Et Helt Halvt år

Se den nye «Et helt halvt år»-traileren

Endelig får vi første sniktitt på filmatiseringen av Jojo Moyes (46) bestselgende bok.

Av og til kommer det bøker som tar hele verden med storm; enten det er med blomstrende romantikk, humor eller hjertesmerte. «Et helt halvt år» av Jojo Moyes (46), som kom i 2012, inneholdt alle tre – og nå får vi også se den rørende historien utspille seg på stormskjermen.

For deg som ikke har lest boken, handler «Et helt halvt år» i korte trekk om Will Traynor som er lam etter en trafikkulykke. Én dag kommer sprudlende Louisa Clark inn i livet hans som midlertidig pleieassistent, og med tiden oppstår det søt musikk mellom de to – før det plutselig går opp for Louisa at Will ønsker å dø. Alle de fysiske og psykiske plagene, for ikke å snakke om savnet av det aktive livet han en gang levde, gjør at han ønsker å avslutte det hele. Men han har lovet foreldrene å grunne på saken i seks måneder. Vil Lou klare å overtale Will om at livet er verdt å leve...?

De to hovedrollene spilles av Emilia Clarke (29), som kanskje er bedre kjent som Daenerys Targaryen fra «Game of Thrones» for noen, og «The Hunger Games»-stjernen Sam Claflin (29). SE TRAILEREN HER (ekstern link).

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: