Et Helt Halvt år

Se den nye «Et helt halvt år»-traileren

Endelig får vi første sniktitt på filmatiseringen av Jojo Moyes (46) bestselgende bok.

ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet!  Foto: Skjermdump YouTube
ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet! Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av og til kommer det bøker som tar hele verden med storm; enten det er med blomstrende romantikk, humor eller hjertesmerte. «Et helt halvt år» av Jojo Moyes (46), som kom i 2012, inneholdt alle tre – og nå får vi også se den rørende historien utspille seg på stormskjermen.

For deg som ikke har lest boken, handler «Et helt halvt år» i korte trekk om Will Traynor som er lam etter en trafikkulykke. Én dag kommer sprudlende Louisa Clark inn i livet hans som midlertidig pleieassistent, og med tiden oppstår det søt musikk mellom de to – før det plutselig går opp for Louisa at Will ønsker å dø. Alle de fysiske og psykiske plagene, for ikke å snakke om savnet av det aktive livet han en gang levde, gjør at han ønsker å avslutte det hele. Men han har lovet foreldrene å grunne på saken i seks måneder. Vil Lou klare å overtale Will om at livet er verdt å leve...?

De to hovedrollene spilles av Emilia Clarke (29), som kanskje er bedre kjent som Daenerys Targaryen fra «Game of Thrones» for noen, og «The Hunger Games»-stjernen Sam Claflin (29). SE TRAILEREN HER (ekstern link).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer