Et Helt Halvt år

Se den nye «Et helt halvt år»-traileren

Endelig får vi første sniktitt på filmatiseringen av Jojo Moyes (46) bestselgende bok.

ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet!  Foto: Skjermdump YouTube
ET HELT HALVT ÅR: Endelig har traileren til "Et helt halv år" kommet! Foto: Skjermdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av og til kommer det bøker som tar hele verden med storm; enten det er med blomstrende romantikk, humor eller hjertesmerte. «Et helt halvt år» av Jojo Moyes (46), som kom i 2012, inneholdt alle tre – og nå får vi også se den rørende historien utspille seg på stormskjermen.

For deg som ikke har lest boken, handler «Et helt halvt år» i korte trekk om Will Traynor som er lam etter en trafikkulykke. Én dag kommer sprudlende Louisa Clark inn i livet hans som midlertidig pleieassistent, og med tiden oppstår det søt musikk mellom de to – før det plutselig går opp for Louisa at Will ønsker å dø. Alle de fysiske og psykiske plagene, for ikke å snakke om savnet av det aktive livet han en gang levde, gjør at han ønsker å avslutte det hele. Men han har lovet foreldrene å grunne på saken i seks måneder. Vil Lou klare å overtale Will om at livet er verdt å leve...?

De to hovedrollene spilles av Emilia Clarke (29), som kanskje er bedre kjent som Daenerys Targaryen fra «Game of Thrones» for noen, og «The Hunger Games»-stjernen Sam Claflin (29). SE TRAILEREN HER (ekstern link).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer