Disney:

Se den splitter nye «Aladdin»-traileren

Endelig får vi første titt på Will Smith som Genie!

SMAKEBIT: I forrige teaser fikk vi «bare» et glimt av Aladdin – i den nye traileren ser vi både Aladdin, Jasmine, Genie, og Jafar! FOTO: Disney
SMAKEBIT: I forrige teaser fikk vi «bare» et glimt av Aladdin – i den nye traileren ser vi både Aladdin, Jasmine, Genie, og Jafar! FOTO: Disney Vis mer
Publisert

I natt gikk årets Grammy-utdeling av stabelen, og musikkbransjens gjeveste kveld leverte som alltid; det ble tårer, latter, og ekstravagante antrekk – noen mer populære hos motekritikerne enn andre.

(Pssst: Se alle stjernene vise seg frem på rød løper her!)

I tillegg til selve prisutdelingen og den tradisjonelle «minnestunden» hvor artister som har gått bort i løpet av året blir hyllet – i år innebar dét blant annet souldronningen Aretha Franklin, rapper Mac Miller, og den svenske DJ-en Avicii – ble det også vist en etterlengtet filmtrailer.

Publikum fikk endelig en ordentlig titt på den kommende «Aladdin»-filmen!

Vi fikk en smakebit allerede i oktober, men den gang var det få karakterer å skimte; faktisk var det bare et lynraskt glimt av Aladdin helt mot slutten. Slik er det (heldigvis) ikke denne gangen.

I den ferske snutten møter vi både Jafar, Jasmine, apen Abu, tigeren Rajah og – ikke minst – ånden Genie.

Se traileren under!

LES OGSÅ: Disse filmene gleder vi oss mest til i 2019

I filmen, som forøvrig har norgespremiere 24. mai, spilles Aladdin av canadiske Mena Massoud (27). Tidligere har man kunnet se kjekkasen i serier som «Open Heart» og «Jack Ryan». (I sistnevnte var han kollega med blant annet «The Office»-stjernen John Krasinski og Noomi Rapace kjent fra filmatiseringen av Stieg Larssons «Menn som hater kvinner» – ikke dårlig!)

Jasmine blir på sin side portrettert av smellvakre Naomi Scott (25) som er på god vei til å bli Hollywoods nye yndling; i tillegg til å ha kapret den ettertraktede rollen i Aladdin, skal hun også spille i en ny versjon av «Charlie's Angels» som kommer ut i november i år.

Aller mest forventning har det dog vært knyttet til Will Smiths (50) karakter: Genie. Nå som vi omsider har fått sett «I Am Legend»-stjernen i rollen, gleder vi oss enda mer!

Ellers har Marwan Kenzari (36) har fått rollen som Jafar – en langt yngre og kjekkere versjon av skurken en vi så for oss! – mens Navid Negahban (50) skal spille Jasmines far og Agrabahs øverste leder, Sultan.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens største stjerner – kjenner du henne igjen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer