SMAKEBIT: I forrige teaser fikk vi «bare» et glimt av Aladdin – i den nye traileren ser vi både Aladdin, Jasmine, Genie, og Jafar! FOTO: Disney
SMAKEBIT: I forrige teaser fikk vi «bare» et glimt av Aladdin – i den nye traileren ser vi både Aladdin, Jasmine, Genie, og Jafar! FOTO: Disney Vis mer

Disney:

Se den splitter nye «Aladdin»-traileren

Endelig får vi første titt på Will Smith som Genie!

Publisert

I natt gikk årets Grammy-utdeling av stabelen, og musikkbransjens gjeveste kveld leverte som alltid; det ble tårer, latter, og ekstravagante antrekk – noen mer populære hos motekritikerne enn andre.

(Pssst: Se alle stjernene vise seg frem på rød løper her!)

I tillegg til selve prisutdelingen og den tradisjonelle «minnestunden» hvor artister som har gått bort i løpet av året blir hyllet – i år innebar dét blant annet souldronningen Aretha Franklin, rapper Mac Miller, og den svenske DJ-en Avicii – ble det også vist en etterlengtet filmtrailer.

Publikum fikk endelig en ordentlig titt på den kommende «Aladdin»-filmen!

Vi fikk en smakebit allerede i oktober, men den gang var det få karakterer å skimte; faktisk var det bare et lynraskt glimt av Aladdin helt mot slutten. Slik er det (heldigvis) ikke denne gangen.

I den ferske snutten møter vi både Jafar, Jasmine, apen Abu, tigeren Rajah og – ikke minst – ånden Genie.

Se traileren under!

LES OGSÅ: Disse filmene gleder vi oss mest til i 2019

I filmen, som forøvrig har norgespremiere 24. mai, spilles Aladdin av canadiske Mena Massoud (27). Tidligere har man kunnet se kjekkasen i serier som «Open Heart» og «Jack Ryan». (I sistnevnte var han kollega med blant annet «The Office»-stjernen John Krasinski og Noomi Rapace kjent fra filmatiseringen av Stieg Larssons «Menn som hater kvinner» – ikke dårlig!)

Jasmine blir på sin side portrettert av smellvakre Naomi Scott (25) som er på god vei til å bli Hollywoods nye yndling; i tillegg til å ha kapret den ettertraktede rollen i Aladdin, skal hun også spille i en ny versjon av «Charlie's Angels» som kommer ut i november i år.

Aller mest forventning har det dog vært knyttet til Will Smiths (50) karakter: Genie. Nå som vi omsider har fått sett «I Am Legend»-stjernen i rollen, gleder vi oss enda mer!

Ellers har Marwan Kenzari (36) har fått rollen som Jafar – en langt yngre og kjekkere versjon av skurken en vi så for oss! – mens Navid Negahban (50) skal spille Jasmines far og Agrabahs øverste leder, Sultan.

LES OGSÅ: Hun er en av verdens største stjerner – kjenner du henne igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer