Ny film om Diana

Se det første bildet av Kristen Stewart som Diana

Wow, det er faktisk svært likt!

NY FILM: Kristen Stewart skal spille prinsesse Diana i den nye filmen Spencer. Foto: NTB
NY FILM: Kristen Stewart skal spille prinsesse Diana i den nye filmen Spencer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Twilight-stjerne Kristen Stewart (30) skal spille selveste prinsesse Diana i en ny film ved navn «Spencer». Spencer er pikenavnet til Diana, som tragisk gikk bort i en bilulykke i Paris i 1997.

Nyheten ble kjent sommeren 2020 og nå er det første bildet av skuespilleren som prinsesse Diana sluppet.

Ifølge Deadline skal filmen handle om en helg på tidlig 90-tallet hvor Diana bestemmer seg for at ekteskapet med prins Charles ikke fungerer.

Samme nettside kan også fortelle at det er den chilenske regissøren Pablo Larraín som står bak filmen. Han skal ha sagt at hovedrolleinnehaver Kristen Stewart er «er en av de beste skuespillerne vi har»:

«For å kunne gjøre dette ordentlig, trenger du noe som er veldig viktig i en film, som også er et mysterium. Kristen kan være mange ting, men hun kan være mystisk og veldig skjør, men også veldig sterk - som er det vi trenger. Kombinasjonen av disse tingene var det som gjorde at jeg tenkte på henne. Måten hun responderte til manuskriptet og hvordan hun nærmer seg karakteren, er vakkert å se. Jeg tror hun kommer til å gjøre noe slående vakkert og fascinerende på samme tid», skal Larraín ha sagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer