Dobbeltgjengere

Se dobbeltgjengerne til disse kjendisene

Wow! Dette er helt utrolig.

SE SÅ LIKE: Dette er Katy Perrys dobbeltgjenger Francesca Brown. Foto: Scanpix og Instagram
SE SÅ LIKE: Dette er Katy Perrys dobbeltgjenger Francesca Brown. Foto: Scanpix og Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ganske utrolig hvor mye folk kan ligne på hverandre. Noen lever jo faktisk av å etterligne en kjent person! Hvis du i tillegg har det samme talentet som denne kjendisen, så kan du virkelig bli kjent selv!

Det er det flere som har skjønt. Vi har ikke oppdaget disse damene, men gjennom fantastiske Instagram har vi sett dobbeltgjengerne til stjerner som Kate Moss (45), Angelina Jolie (44) og Katy Perry (34).

Under ser du kjendisene og deres «look-alikes». Ser du hvem som er kjendisen?

Selena Gomez

Lara Valentini (20) fra Belgia har 20 000 følgere på Instagram. Mye er nok på grunn av den slående likheten mellom henne og sanger og skuespiller Selena Gomez.

Angelina Jolie

Melissa Bazan begynner å nærme seg 4000 følgere på Instagram. Der står det at hun spiller Maleficent, Jolies rolle i filmen med samme navn, i cosplay. Det er når mennesker bringer sine fantasifigurer til live ved å kle seg ut som dem.

Katy Perry

På Instagrammen hennes kan du se at Francesca Brown kler seg ut som ulike Disney-karakterer, men mest lik er hun nok sangstjernen Katy Perry.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer